HEDEF SÜPER LİG

HEDEF SÜPER LİG
Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan Samsunspor bugün evinde PTT 1. Lig 19'uncu haftasında Albimo Alanyaspor'u konuk edecek...

Kırmızı beyazlılar evinde 3 puan alarak Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor. Zorlu ve kritik müsabaka'da gözler Samsunspor'un yıldız oyuncusu Ofoedu ve M'Bİlla'da olacak.

Mersin İdmanyurdu ile beraber kalarak Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Samsunspor rotasını PTT 1. Lig'e çevirdi. Kırmızı Beyazlılar Süper Lig yolunda hız kesmeden devam etmek istiyor. Son maçlarda büyük bir çıkış yakalayan Samsunspor'da moreller yerinde. Samsunspor bugün oynacağı karşılaşmada yeni transfer Eren Tozlu'nun forma giymesi bekleniyor. Samsunspor bugün seyircisiz çıkacağı Albimo Alanyaspor karşısında galibiyet alarak önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmak için çaba sarf edecek.Samsunspor PTT 1.Lig'de Kırmızı Beyazlılar bugün saat 19.00'da Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Albimo Alanyaspor'u konuk edeceği müsabakada Hakem Serkan Çınar düdük çalacak.

SAMSUN'DA NEFESLER TUTULDU

Kırmızı Beyazlıların ara transfer Eren Tozlu ve Galin Ivanov'u katarak kadrosunu güçlendirdi. Kırmızı Beyazlı Camia'nın cezayı tahkim kuruluna taşımasına rağmen ret cevabı gelerek müsabakaya Samsunspor  seyircisiz çıkacak. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve bugün hazırlıklarını tamamlayan Samsunspor, Albimo Alanyaspor karşısında galibiyet arayacak. Her iki takım içinde önem taşıyan müsabakada nefesler tutuldu. Samsunspor aldığı farklı galibiyetler sonrası maça morelli çıkacak. Kırmızı Beyazlılar kadrosunda önemli bir eksik bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.