HEDEF ŞAMPİYONLUK

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Yılport Samsunspor, müsabakaların başlamasına çok az bir zaman kala İrfan Buz gözetiminde üzerine koya koya çalışmalarına devam ediyor. 

Ben de Denge Gazetesi'nde ilk köşe yazım olarak sizlerin huzuruna çıkmanın gururunu yaşıyorum. Geçen sezon Denge Gazetesi'nde haberlerle sizlerleydik. 

Okuyucularımızın o günden bu güne yapılan haberleri beğeniyle takip ettiklerini izlemiş durumdayım. Bu yazımla da sizlere ilk defa merhaba demenin gururunu taşıyarak hepinize saygılarımı sunuyorum.

Yılport Samsunspor geçen sezonki tuzağa düşmemek adına bu sene takım içerisinde kurallar ağırlaştırıldı.. Bu da yeni sezonda takıma olumlu bir hava karacaktır.. 

Geçen sezondan daha dinamik ve istekli bir Samsunspor izleyeceğiz.. Ben de tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sahada görev alarak hem stat güvenliğini sağlayacağım hem de takımımızı yakından takip etme şansı bulacağım..

Antrenmanları sıkıcı halinden çıkarıp eğlenceli ve futbolcular tarafından sevilen hale getiren buz takım içerisindeki arkadaşlık havasınıda en yüksek seviyeye çıkarmış oluyor.. Samsunspor Erzurum kampı için gün sayıyor..

13 Ağustos'ta başlayacak kamp 22 Ağustos'ta sona erecek. Bugünler içerisinde üç hazırlık müsabakası oynayacak olan Samsunspor ilk maçını Van Belediyespor ile oynayacak.. Erzurumdaki kampın Samsunsporun kaderini değiştirecek düzeyde olması bekleniyor..

Kısacası sert ve zor bir kamp dönemi olacak.. Futbolculara yükleme yapılarak kondisyonu en yüksek seviyelere çıkarılması bekleniyor.. 

22 Temmuz da Samsuna dönecek olan Samsunspor 29 Ağustosa kadar Samsunda çalışmalarını sürdürerek ilk maç için Gümüşhaneye hareket edecek.. Gümüşhanede hedefin galibiyet olacağını asla kaybetme gibi bir lüksünün olmayacağını belirterek şampiyonluğun ilk adımı Gümüşhanede atılacaktır.. 

Yeni sezonda yeni heyecan ile Samsunsporun hal ettiği yerlere geleceğine inancım ve güvencim tam.. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda saha içi güvenliği sağlayacağız.  Taraftarlarımızla tek yürek olup hep beraber zafere ulaşacağız.. 

Bu vesileyle mübarek Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım.

Ne Mutlu Samsunsporluyum Diyene..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR