HAZIRLIKLAR TAM GAZ DEVAM

HAZIRLIKLAR TAM GAZ DEVAM
Yılport Samsunspor devre arası hazırlıklarına son sürat devam ediyor.

İkinci yarı hazırlıklarının birinci etabını Samsun’da sürdüren Yılport Samsunspor, bugünkü idmanda oyuncularımızın bir kısmı salonda çalışırken bir kısmı da düz koşu yaptı.Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan  idmanda oyuncular ilk olarak fitness salonunda çalıştı. Daha sonra Muhammed Beşir, Onur Eriş, Yılmaz Özeren, Bahattin Köse, Erkam Reşmen, Bünyamin Cesur Karataş ve İshak Doğan uzun mesafeli koşular yaparken, kaleciler de kaleci antrenörü Şanver Göymen eşliğinde ayrı çalıştı.

hazirlikk-(1)-002.jpg hazirlikk-(2).jpg  hazirlikk-(5)-001.jpg hazirlikk-(3)-002.jpg

ANTALYA'DA KAMP PROGRAMI

Cuma günü Antalya’nın Susesi Luxury Resort otelin konaklayacak olan Yılport Samsunspor'un yapacağı hazırlık maçları da kesinleşti. Buna göre takımımız 07 Ocak Pazartesi günü Ümraniyespor, 10 Ocak Perşembe günü Gençlerbirliği ve 12 Ocak Cumartesi günü de Menemen Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak. Antalya’daki kampın ardından takım, 18 Ocak Cuma günü de ikinci yarının ilk maçı için Diyarbakır’a hareket edecek.

e3d3ed-(5).jpg

UYAR ANTRENMANI İZLEDİ

Öğle saatlerinde hazırlıklarına devam eden Yılport Samsunspor'da idmanı Teknik Menajer  Yücel Uyar da izledi.

ss1_9065.jpg

Samgaz'a Plaket

Yılport Samsunspor'un Nuri Asan Tesisleri’nde doğal gaz altyapısının yapımı ve kullanıma alınması sürecinde verdikleri katkıdan ötürü kulüp başkanı İsmail Uyanık, Yönetim Kurulu Üyemiz Kadir Gürkan ve Teknik Menajer Yücel Uyar, Samgaz A.Ş.’yi ziyaret etti.

Plaket Taktim Etti
Ziyarette kulüp başkanı İsmail Uyanık, Samgaz A.Ş. Genel Müdürü Yılmaz Kolsan’a verdikleri katkıdan ötürü teşekkür ederek plaket taktim etti. Ziyarete ayrıca Samgaz A.Ş. İşletme ve İç Tesisat Müdürü Murat Aras ve Yatırım Müdürü Hakan Baltaoğlu da katıldı. 

Soner Süren

samgaz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.