HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Samsunspor'da hazırlıklar devam ediyor. Kırmızı beyazlılar'da 21 Kasım'da deplasmanda oynanılacak kritik Manisaspor müsbakasının hazırlıkları dünde devam etti.

 

 


SAMSUNSPOR'DA DURMAK YOK 
Samsunspor'da durmak yok. 21 Kasım'da deplasmanda Manisaspor'un konuğu olacak olan Samsunspor'da kritik 90 dakikanın hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Samsunspor Milli takım arası nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek ve eksiklerini gidermek istiyor. Kırmızı beyazlılar'da sakatlıkları devam eden Ercan Yazıcı dün gerçekleşen antrenmanda yer almazken son maçta eski sakatlığının nüksetmesi sonucu oyundan çıkmak zorunda kalan Mustafa Sevgi takımla birlikte çalışırken Canberk Aydın ise takımdan ayrı salonda çalıştı. 

ÖZKÖYLÜ KALDIĞI YERDEN DEVAM
Şanlıurfaspor maçı sonrası Ankara'ya giderek göz'ünden başarılı bir opreasyonla ameliyat olmasının ardından Teknik direktör Osman Özköylü dün 2 günlük aranın ardından takımının başına tekrar geçti. Oyuncularıyla yakından ilgilenen ve moral motivasyonlarını yüksek tutmaya çalışan Özköylü, daima ileriye bakmaları gerektiğine dikkat çekti. Antrenman boyunca futbolcular sık sık ikazlarda bulunan deneyimli Teknik adam özellikle kanat oyunculara yaptığı uyarılarda Manisa maçı öncesi dikkatlerden kaçmadı. 

TAKIMDA KEYİFLER YERİNDE 
Nuri Asan Tesislerinde Teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Daha  sonra istasyon ve top çalışmasına geçen Kırmızı beyazlılar'da futbolcuların hırslı ve istekli olmaları gözlerden kaçmadı. Antrenmanın son bölümünde ise Samsunspor'lu oyuncular şut çalışması gerçekleştirdi. Özellikle Samsunspor'un başarılı filebekçileri Furkan, Bekir ve Orhan'ın şut çalışmalarındaki başarılı kurtarışları karşısında takım arkadaşları genç filebekçilere alkışlarla moral verdi. Takımdaki olumlu hava Teknik heyet ve Yönetiminde yüzünü güldürdü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.