HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Samsunspor'da hafta sonu 19 Mayıs stadyumunda oynanılacak olan Altınordu karşılaşmasının hazırlıkları dün gerçekleşen çift antrenmla devam etti

GENÇLER HIRS KÜPÜ 
Kırmızı beyazlılar'da hazırlıklar sürüyor. Hafta sonu kendi saha ve taraftarı önünde ligin güçlü ekiplerinden Altınordu'yu ağırlayacak olan Samsunspor'da kritik maçın hazırlıkları Nuri Asan Tesislerinde dün gerçekleşen çift antrenmanla devam etti. Teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde gerçekleşen günü ilk antrenmanında futbolcular 5'e 2 orta oyunu ve istasyon çalışması ile idmanı noktaladılar. Genç oyuncuların antrenmandaki istekli ve hırslı olmalarıda gözlerden kaçmadı. 

SAMSUNSPOR ŞUT ÇALIŞTI 
Günün ikinci antrenmanı ise akşam saatinde gerçekleştir. Düz koş ile başlayan antrenman şut çalışması ile devam etti. Minyatür kalede şut çalışması yapan oyuncuları sık sık uyaran Samsunspor Teknik direktörü Osman Özköylü futbolculara uyguladığı antrenman programı ile bir kez daha Teknik direktörlük farkını ortaya koydu. Günü çift antrenman ile geçiren Samsunspor'da Altınordu maçının hazırlıkları bugün kaldığı yerden devam edecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.