HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdüren Samsunspor'da çalışmalar günde üç antrenman ile aralıksız devam ediyor.

 

 

 

SAMSUNSPOR'DA DURMAK YOK 
2016-2017 sezonu hazırlıklarının ilk etabı olan Ankara Kızılcahamam kapında Samsunspor hazırlıklarına kesintisiz devam ediyor. Pazartesi günü Giresunspor ile hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya gelen ve genç ağırlıklı kadro ile çıktığı müsabakada rakibine 1-0 mağlup olan Kırmızı beyazlılar'da yeni sezon hazırlıkları dün sabah, öğle ve akşam olmak üzere üç antrenman ile aralıksız devam etti. 

GENÇLER YENİLEME ÇALIŞMASI YAPTI 
Pazartesi günü oynanılan Giresunspor hazırlık karşılaşmasında forma giyen genç oyuncular gencler saat 11.00'da başlayan antrenmanında yenileme çalışmaları yaptı. Giresunspor karşılaşmasında 90 dakika forma giyen oyuncular daha sonra dar alanda pas calışması ile antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise istasyon ve kondisyon çalışmalarının ardından idmanı taktiğe dayalı çift kale maç ile noktaladılar.  

ÇORUH VE ZEREN'DEN YAKIN TAKİP
Antrenman boyuncu Teknik direktör Engin Korukır'ın oyuncuları sık sık uyarması gözlerden kaçmadı. Öte yandan dün gerçekleşen antrenmanı Kırmızı beyazlıların Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh ve Samsunspor'un Sportif Direktörü Çoşkun Zeren  beraber izlediler. İkilinin idman boyunca futbolcuları yakından takip etmesi dikkatlerden kaçmazken oyuncuların istekli ve hırslı çalışmaları herkesi mutlu etti. NİYAZİ ÖNDAŞ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.