‘Hayır Çarşısı yüz güldürüyor..’

‘Hayır Çarşısı yüz güldürüyor..’
Atakum İlçesi Sarıışık Mahallesinde Hayır Çarşısının 12. mağazasının açılışını gerçekleştiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı...

“Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle çığ gibi büyüyen yardım hareketimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyor” diye konuştu.


Hayır Çarşısı’nın 12. Mağazası Sarışık Mahallesi’nde hizmete açıldı. Açılışa Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın yanı sıra AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin Tiftik, Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri, Sarışık Mahallesi Muhtarı Necati Güler ile mahalle sakinleri katıldı.

‘YÜZLER GÜLÜYOR’
İlçede örnek nitelikte birlik ve beraberlik sağlandığını belirten Başkan Taşçı, vatandaşların birbirine destek olma duygusundan hareketle Hayır Çarşısı projesine katkı sağladığını belirterek, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak hepimizin görevi. Bu anlamda hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle çığ gibi büyüyen yardım hareketimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyor” dedi.

‘HAYDİ DESTEĞE’
Hayır Çarşısının daha da güçlenmesini istediklerini ifade eden Başkan Taşçı, “Atakum’da bugün 12 mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Çarşının daha da güçlenmesi daha çok mahallemize bu hizmeti götürmemiz anlamına gelecek. Hayırsever vatandaşlarımızdan kullanmadıkları eşya ve giysileri Hayır Çarşısına ulaştırmalarını istiyoruz. Evimizde hiç kullanmadığımız bir eşya, kullanılabilir bir giysi, başka bir evde gülümsemeye neden olacaktır. Herkesi Hayır Çarşısına destek olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

KADIN KOLLARINDAN DESTEK
AK Parti Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin Tiftik ve yönetim kurulu üyeleri Hayır Çarşısını gezdi. Başkan Taşçı’nın örnek bir çalışma gerçekleştirdiğini belirten Başkan Tiftik, “Biz de Atakum İlçe Kadın Kolları olarak projeyi destekliyoruz. Yardımlaşmada esas olan veren elin alan eli görmemesidir. Başkan Taşçı, Hayır Çarşısı ile bunu sağlamıştır. Kendisini kutluyoruz” diye konuştu. Mahalle sakinleri de aynı şekilde Başkan Taşçı'ya projesinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.