Hayır Çarşısı 14. mağazası açıldı..

Hayır Çarşısı 14. mağazası açıldı..
Atakum Belediyesi Hayır Çarşısı’nın, 14. mağazasının açılışını gerçekleştiren Başkan Taşçı...

“Herkesi, evlerinde kullanmadığı ve kullanılabilir durumdaki giysileri, eşyaları Hayır Çarşısı aracılığı ile ihtiyacı olanlara ulaştırmaya davet ediyorum” dedi.


Atakum Belediyesi Hayır Çarşısı uygulaması, hizmete açılan 14. mağazasıyla hızla büyümeye devam ediyor. Atakum Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Hayır Çarşısı merkezinin yanı sıra bugüne kadar 13 farklı mahallede açılan mağazalar ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldüren projenin 14. mağazası Sarayköy Mahallesinde hizmete açıldı.

‘ÖNEMLİ BİR ADIM’
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Hayır Çarşısı uygulamasının önemine dikkat çekerek yaptığı konuşmada tüm hayırseverlere seslenerek, “Bu büyük ve önemli bir yardım adımıdır. Bugüne kadar binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaştık. Hayırseverlerimizden gelecek daha büyük destekler ile daha geniş bir alana hizmet etme imkanımız olacak. Herkesi, evlerinde kullanmadığı ve kullanılabilir durumdaki giysileri, eşyaları Hayır Çarşısı aracılığı ile ihtiyacı olanlara ulaştırmaya davet ediyorum” dedi.

AÇILIŞ HEDİYE NİNE’DEN
Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ile AK Parti Atakum İlçe Kadın Kollar Başkanı Tülin Tiftik ve mahalle sakinlerinin de katıldığı açılışta Başkan Taşçı, Hayır Çarşısı açılış kurdelesini mahalle sakinlerinden 86 yaşındaki Hediye Karaoğlan’la birlikte kesti. Başkan Taşçı daha sonra, mahallenin ileri gelenlerinden olan Hediye Karaoğlan’la birlikte mağazayı gezdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.