HAYDİ SAMSUN'UM GÜLDÜR YÜZÜMÜZÜ!

HAYDİ SAMSUN'UM GÜLDÜR YÜZÜMÜZÜ!
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk yarışında lider Keçiörengücü'nün (maç fazlasıyla) 5 puan arkasında üçüncü sırada bulunan Yılport Samsunspor ligin 28.haftasında bugün saat 15:00'da Niğde Anadolu Futbol Kulübü'nü ağırlayacak.

Geçtiğimiz hafta Bayrampaşa'yı 2-0 mağlup eden Yılport Samsunspor yine kendi taraftarları önünde hanesine 3 puan yazdırmak için saat 15:00'da başlayacak kritik müsabakada Niğde Anadolu Futbol Kulübü ile kozlarını paylaşacak. Dün Keçiörengücü'nün deplasmanda Bayrampaşa'yı 4-0 mağlup etmesiyle birlikte bugünkü maç Yılport Samsunspor için hayati önem kazanmış oldu.

İÇERİDE SON YEDİ MAÇTA GALİP
Yılport Samsunspor ligde bu sezon kendi evinde çıktığı 13 maçta 11 galibiyet elde ederken 2 kez de mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 25 gol atıp kalesinde 8 gol gören Yılport Samsunspor'un iç saha karnesinde 33 puanı bulunuyor. Kırmızı-beyazlı ekip ayrıca kendi evinde oynadığı son yedi mücadeleden galip ayrıldı. Ligin ilk devresinde Yılport Samsunspor, deplasmanda konuk olduğu Niğde Anadolu Futbol Kulübü'nü Erkam Reşmen'in golüyle 1-0 geçmişti.

21-001.jpg

RAKİBİN GRAFİĞİ ÇOK ZAYIF
Rakip Niğde Anadolu Futbol Kulübü, bu sezon deplasmanda oynadığı 14 mücadelede 3 galibiyet,4 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 17 kez havalandırırken 20 kez ise kalesinde gole engel olamadı. Deplasmanda toplam 13 puan toplayabilen Niğde ekibi, son iki maçından puansız ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise evinde Gümüşhanespor'a 3-0 mağlup olan Niğde Anadolu, genel tabloda 34 puanla 11. sırada bulunuyor.

26-001.jpg

DÜDÜK OĞUZ'DA
Mücadelenin hakemi ise Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlendi. Gaziantep bölgesi B Klasman hakemi olan Mustafa Murat Oğuz maçı yönetecek. Oğuz'un yardımcılıklarını ise Onur İçyer, Ahmet Deveci üstlenecek. Volkan Okur ise maçın dördüncü hakemi olarak görev alacak.
(SONER SÜREN)

edrfgg-(13)-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.