HAYDİ SAMSUN TRİBÜNE!

HAYDİ SAMSUN TRİBÜNE!
Kırmızı-beyazlılar pazar günü 19 Mayıs Stadyumunda oynayacağı Başkent Akademi Futbol Kulübü mücadelesinde tribünlerin dolması bekleniyor.

Yılport Samsunspor'un şampiyonluk yolunda tüm öğrencilere ve 18 yaş altı herkese maç biletleri 1 TL kampanyası devam ediyor. Pazar günü Başkent Akademi Futbol Kulübü ile oynanacak olan mücadelede tribünlerin dolması bekleniyor.

23g92d-8.JPG

Taraftarların bu maçta tribünleri doldurmasını beklendiğini ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Yine taraftarımızın da yoğun ilgi göstereceği karşılaşma olacağına inanıyorum. Bu konuda da taraftarımızdan rica da bulunuyorum. Bu karşılaşmayı onların da yoğun ilgi gösterdiği coşku ortamında, onların da her an takımı maçın içinde tutacağı atmosferi oluşturacakları bir karşılaşma bekliyorum. İnşallah güzel bir maç oynayıp, futbol adına güzellikler dolu, taraftarımızın keyif alacağı pozisyonlarla dolu bir karşılaşma oynayıp, güzel bir sonuçla bu karşılaşmayı bitirerek yine hafta sonunda lider olup, yeni bir haftaya hazırlanmayı istiyoruz. Bu konuda taraftarımız da inşallah bundan önce olduğu gibi bize daha fazla destek verecek. Daha kalabalık olacaklar. Onların da desteği ile güzel bir maç oynayıp, yolumuza lider olarak devam etmenin mutluluğunu yaşamak istiyoruz” dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.