HAYDİ EKİGHO

HAYDİ EKİGHO
Kırmızı beyazlılar'da son oynanan Denizlispor karşılaşmasında attıpı goller ve gösterdiği performansla camia'a heyecan veren Ekigho zorlu Balıkesirspor maçı öncesi takımın en fazla ön plana çıkan ismi oldu.

 

KRİTİK MAÇTA GÖZLER ONDA OLACAK
Samsunspor'un bu sezon büyük umutlarla trasnfer ettiği ve son maçlardaki gösterdiği performansla adeta kendine gelen Ekigho kritik Balıkesir deplasmanı öncesi camia'ya moral verdi. Özellikle son oynanılan Denizlispor maçında attığı gollerle eski günlerine geri dönen yetenekli futbolcu Ofoedu'nun etkisiz kaldığı maçlarda baş rola çıkmayı başarıyor ve attığı gollerle adeta takımına hayat öpücüğü veriyor. Zorlu Balıkesipor maçı öncesi ise Ekigho takımın kilit ismi olarak görnüyor. 

GERİ DÖNDÜM MESAJI VERDİ 
Sezonun ilk yarısında kendisinden istenenileni bir türlü sahaya yastamayan ve taraftarları adeta hüsrana uğratan Ekigho özellikle Göztepe ve Denizlispor karşılaşmasında gösterdiği performansla adeta "geri döndüm" mesajı verdi. Zorlu ve bir okadarda kritk Balıkesirspor karşılaşması önceside antrenmandaki hırslı ve istekililiğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kırmızı beyazlıların yıldız futbolcu gösterdiği öz veri ile Teknik heyetinde yüzünü güldürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.