"Hayalet Dayı"da Erol Büyükburç'u oynadı!

"Hayalet Dayı"da Erol Büyükburç'u oynadı!
Şarkıları kuşaklardır dillerden düşmeyen ve 24’ten fazla sinema filminde rol alan usta sanatçı Erol Büyükburç’tan “Hayalet Dayı” sürprizi!

Settar Tanrıöğen, Caner Özyurtlu ve Ozan Özcan’ın başrolü paylaştığı yüksek dozda komedi içeren filmde; konuk oyuncu olarak seyirci karşısına çıkacak olan Büyükburç’un kadife sesinin “Hayalet Dayı”yı kurtarmaya yardım edip, etmeyeceği ise merak konusu…

Bugüne kadar bilinen bütün ‘Dayı’ ve ‘Hayalet’ kavramlarını unutturacak “Hayalet Dayı”, fragmanıyla merak uyandırırken, espriler de şimdiden gençlerin diline dolandı. Settar Tanrıöğen, Caner Özyurtlu, Ozan Özcan, Tuğçe Karabacak, Kaan Sezyum’un rol aldığı filmde, Ülkü Duru ve Esra Dermancıoğlu da bugüne kadar kendilerini görmeye hiç alışık olmadığımız karakterlerle sinemaseverlere sürpriz yapıyor. Ali Yorgancıoğlu’nun yönettiği, senaryosunda Serkan Altuniğne, Ozan Özcan, Ali Yorgancıoğlu imzası olan filmin, görüntü yönetmenliğini Hayk Kirakosyan, müziklerini ise Oğuz Kaplangı ile Serkan Çeliköz üstleniyor.

DCC Film’in yapımcılığını, dağıtımcılığını ise Chantier Film’in üstlendiği “Hayalet Dayı”, 13 Şubat 2015’de beyazperdede sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.  (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.