Havza'ya 75 milyonluk yatırım

Havza'ya 75 milyonluk yatırım
Havza ilçesinde, Organize Sanayi Bölgesine 75 milyon liralık yatırım yapacak özel firma yetkilileri, Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret etti.

İkiz, ziyarette yaptığı konuşmada, kurulacak üretim tesisinde 350 kişinin istihdam edileceğini söyledi. Bunun ilçe adına çok önemli bir yatırım olduğunu vurgulayan İkiz, şöyle konuştu:
"İnşallah burada yapılacak yatırımlar ile ilçemizde istihdam sorunu kalmayacak. Havza Belediyesi olarak ilçemize gelecek her yatırımcıya kapımız açık. Havza OSB sunduğu imkanlar ile yatırımcıların göz bebeği ve öncelikli tercihleri arasında yer almakta. İlçedeki istihdam sorunun çözülmesi için OSB’nin bir an evvel hayata geçmesi çok önemli. Bunun için de sizin gibi girişimci ve yatırımcılara ihtiyacımız var. Bizler OSB’ye gelecek yatırımcılarımızın yanında olacağız ve elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. İnşallah yatırımınız öncelikle ülkemize, bölgemize ve sizlere hayırlı olur." 

Ziyarette Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Gemikaya Holding CEO’su Murat Avcı ve holding yetkilileri de ziyarette hazır bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum