HAVZALI İŞADAMLARINA ZİYARET

HAVZALI İŞADAMLARINA ZİYARET
Bursa’ya giden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz burada Havzalı İşadamlarını ziyaret etti

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz İşadamlarını Ziyaret Etti
Bir dizi ziyaret ve Bursa Havzalılar Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılmak için Bursa’ya giden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz burada Havzalı İşadamlarını ziyaret etti.
İkiz ziyaretler kapsamında Havzalı İşadamları Mehmet Baş ve Adem Çalışkan ile Lojistik işi ile yapan Adem Çalışkan’ın ofisinde bir araya geldiler.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havzalı işadamları ile sohbetlerinde Havza Organize Sanayinin kısa sürede tamamlanacağını belirterek; “ OSB Havzamız için olmazsa olmaz. İlçemizdeki istihdam sorunu çözecek. Bunun içinde OSB’ye yatırımcı gelmesi gerekiyor. Burada Havzalı işadamlarımıza önemli görevler düşmekte. Bunun için Havzalı işadamlarımızı bir çatı altında toplamak amacı ile Havza Sanayici ve İşadamları Derneğinin kurulması önemli. Kurulacak bu dernek ile ilçemize yatırım yapacak olan Havzalı İşadamları ile diğer yatırımcılara ulaşmamız daha kolay olacaktır. Sizlere işlerinizde başarılar dilerim.” Dedi.
Ziyarette Baş ve Çalışkan, Başkan İkiz’e firmaları hakkında bilgiler verdiler.
Lojistik işi yapan İşadamı Adem Çalışkan ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek; “ Başkanımızı yanımızda görmek bizleri mutlu etti. Sayın Başkanım yapmış olduğu çalışmalar ile Havzamıza değer kattı. Bunu belki Havza’da ki hemşerilerimiz fark edemiyor fakat dışarıdan bakıldığında Havza son 10 yılda hızlı bir şekilde değişime uğradı. Başkanımıza çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.
Sanayici İşadamı Mehmet Baş ise Başkan İkiz’e ziyaretinden ötürü teşekkür ederek; “Başkanımız takip ettiğimiz kadarı ile Havza dışında yaşayan Havzalıları bir araya getirmek için elinden gelen gayreti göstermekte. Başkanıma bu gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. İlçemizin en önemli sorunu istihdam fakat organize sanayi bölgesinin tamamlanması ile bu sorun çözülecek. Havzalı işadamları olarak bizlerde OSB’ye gerek yatırım gerekse yatırımcı bulma konusunda üzerimize düşeni yapacağız ve Havzamız için elimizi taşın altına koyacağız.” dedi.
Ziyaretin sonunda Başkan İkiz’e işadamları tarafından çeşitli hediyeler verildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.