HAVZA'DAN BEDELSİZ ARAZİ

HAVZA'DAN BEDELSİZ ARAZİ
İkiz yerli otomobil üretimi için talep gelmesi halinde Havza Organize Sanayi Bölgesinde bedelsiz arsa tahsisine de hazır olduklarını ifade etti

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yerli otomobil üretimi için talep gelmesi halinde Havza Organize Sanayi Bölgesinde bedelsiz arsa tahsisine de hazır olduklarını ifade etti.
Havza bin dekarında alt yapısı tamamlanmış, genişleme alanları ile 10 bin dekarlık Samsunun ve Karadeniz’in en büyük organize sanayi bölgesi ile yerli otomobil üretimine talip oldu.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yerli otomobil üretimi için Havza Organize Sanayi Bölgesinin gerekli alt yapıya sahip olduğunu ve talep gelmesi halinde gerektiği kadar bedelsiz arsa tahsisine de hazır olduklarını ifade etti.
Havza Organize Sanayi Bölgesinin (OSB)’nin gerek konumu gerekse yatırımcılar için sunduğu imkanlar ile yerli otomobil üretimi için Havza’nın her şeyiyle uygun bir yer olduğunu belirten Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, “ Türkiye'de yerli otomobil'in gerçekleştireceğini ve 2021 yılı itibari ile satışa sunulacağını ifade ettiler. Bu hamle inşallah ülke ekonomisine de ciddi bir katkı sunacak. Biz de Havza bu gurura ortak olmak ve yerli otomobil üretimine katkı sağlamak adına talep gelmesi durumunda ücretsiz yer arsa tahsisi yapmaya hazırız. Biz yer vermeye hazırız, yeter ki gelsinler.” Dedi.
İkiz Havza OSB’nin bin dekarında alt yapısı tamamlanmış, genişleme alanları ile 10 bin dekarlık alanı ile Karadeniz’in en büyük OSB’si olduğuna dikkat çekerek; “Deniz, Hava, Kara ve Demir Yollarına yakınlığı ile ulaşım ve ikmal sorunu olmayan Havza OSB yerli otomobil üretimi için bedelsiz arsa tahsisine hazır.  Karadeniz’in giriş kapısı olan ve yapılacak yatırımlar ile hızlı bir büyüme potansiyeli olan Havza bu iş işçin uygun bir yer. Eğer bu yatırım ilçemize gelirse Havzamız, Samsunumuz ve bölgemiz içinde hayırlı olur.” Dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.