HAVZA'DA TANITIM TURLARI

HAVZA'DA TANITIM TURLARI
Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tanıtım turlarına devam ediyor

Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından düzenlenen tanıtım turları devam ediyor. Dernek Başkanı Harun Savaş, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla daha önce gelmemiş olanlara ilçeyi gezdirdiklerini söyledi. 
Samsun'da Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğinin, Havza Belediyesinin katkılarıyla hayata geçirdiği proje kapsamında daha önce ilçeye gelmemiş ve Samsun'da yaşayan 50 kişi Havza'ya getirildi.
Dernek  tarafından organize edilen gezide katılımcılar, önce kaplıcaya götürüldü daha sonra Havza Atatürk Evi, Yörgüç Paşazade Mustafa Paşa Camisi ve Kevser Cami Akıllı Parkı gezdirildi.
Dernek Başkanı Harun Savaş yaptığı açıklamada, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla bir süre önce başlatılan turların devam ettiğini belirterek; “Amacımız ilçemizin tanıtımına katkıda bulunmak. Samsun'da yaşayıp Havza'ya gelmemiş pek çok hemşerimiz var. Organizasyonumuza destek veren Belediye Başkanımız Murat ikiz'e de teşekkür ederim." dedi.
Havza’yı ziyarete gelen tur ile bir araya gelen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz tura katılanlar ile bir süre sohbet etti. İkiz dernek yöneticilerine düzenlemiş oldukları tanıtım turlarından ötürü teşekkür ederek; “Havza ve Köylerini Sevenler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğimiz bizim için önemli bir dernek. Samsun’da ilçemizin tanıtımı için önemli işler yapmaktalar. Bu turlarda derneğimizin bir ürünü. İlçemiz adına başta dernek başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.
Gezide ziyaretçilere Şavaş’ın yanı sıra derneğin Kadın Kolları Başkanı Kumru Çiçek eşlik etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.