HAVZA'DA SOSYAL DENGE YENİLENDİ

HAVZA'DA SOSYAL DENGE YENİLENDİ
Havza Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Samsun Şubesi arasında bir süredir devam eden sosyal denge sözleşmesi görüşmeleri neticesinde sosyal denge sözleşmesi yenilenerek imzalandı.

Sosyal denge sözleşmesinin yenilenmesi nedeni ile Havza Belediye Meclisi Toplantı Salonunda imza töreni düzenlendi. İmza törenine Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Büyük, BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Havza Belediyesi İş Yeri Temsilcisi Ömer Faruk Çörekçioğlu ve sendika üyeleri katıldılar. BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli imzalanan sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyerek, “Birlik ve beraberlik ile Havza Belediyesi'nde güzel ve hayırlı bir işe imza attık, başkanımıza teşekkür ediyoruz. Olarak sayın başkanım ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Sıra çalışanlardadır. Sizler de, memleketinizi ve başkanınızı düşünerek çalışmalısınız. Bizler sendika olarak sadece bu günlerde değil her türlü sorununuzda yanınızdayız. Sizler değerli üyelerimiz büyük ve güçlü bir ailenin mensuplarısınız. Sayın Başkanımız Sebahattin Özdemir’e teşekkür ediyorum.” dedi. 

s3-002.jpg

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise imkanlar dahilinde çalışanlara en iyi sosyal hakları sağmanının çabası içinde olduklarını belirterek, “Sözleşmenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çalışanların motivasyonunu sağlamak için her zaman biz çalışanın ve alın teri dökenin ve görevini layıkıyla yapan herkesin yanındayız. Çalışanlarımızın motivasyonunu yükseltmek için bizlerde elimizden geleni yaptık ve yapacağız. Kaynaklarımızı rantabl kullanarak halkımıza hizmet etmenin gayretindeyiz. Çalışanlarımız ile insan öncelikli hizmet noktasında çalışacağız. Bu sözleşmenin belediyemize, sizlere ve ailelerinize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi. Törende son olarak söz alan Sendikanın İş Yeri Temsilcisi Ömer Faruk Çörekçioğlu’da Belediye Başkanı Özdemir’e teşekkür ederek; “Belediyemiz imkanları dahilinde güzel bir sözleşmeye imza attık. Şimdi sıra bizlerde” dedi. Sözleşme konuşmaların ardından Belediye Başkanı İkiz ve BEM- BİR-SEN Samsun Şube Başkanı BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli tarafından imzalandı. İmza töreninin ardından Gayretli Başkan Özdemir’e sözleşmelerin imzalandığı BEM- BİR-SEN kalemi hediye etti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.