Havza'da sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları platformu kuruluyor

Havza'da sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları platformu kuruluyor
Havza Ticaret ve Sanayi Odası (HTSO) Meclis Başkanı Mustafa Başaran, Havza Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odaları Platformu (HASTOP) kurulması için görüş birliğine varıldığını bildirdi.

HTSO binasında sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, HASTOP'un amacı, ilkeleri, idari yapısı, çalışma prensipleri ve şekli gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Başaran, bir süredir yapılan görüşmeler neticesinde HASTOP'un kurulması için görüş birliğine varıldığını belirterek, şöyle konuştu:

"Bizim amacımız ilçemizi ön plana çıkartacak, cumhuriyet tarihimizdeki misyonu ile Havza ilçemize yakışır sosyal, ekonomik, kültürel projeleri üretip hayata geçirmek. Havza’nın yerel ve ulusal basın ile sosyal medya aracılığı ile tanıtımını yapmaktır. Eğitim, sağlık, çevre ve yaşam koşulları ile içinde ekonominin de yer aldığı, Havza'nın sorunlarının çözümü için platform olarak aktif görev almaktır. Platform olarak bunu yaparken iletişim içerisinde olunması gereken tüm kurum ve kuruluşlardan sağlanacak destekle, Havza için üretilen tüm projelerde aktif rol oynayarak tasarlanan projelerin ve hizmetin yerine getirilmesini sağlamaktır."

HTSO Başkanı Erkan Acar da Havza için her zaman ellerini taşın altına koyacaklarını dile getirerek, ilçenin gelişmesinin önünü açmak ve sorunlarının çözülmesine katkıda bulunacak platformun hayırlı olması temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.