Havza'da KOSGEB girişimcilik kursu açıldı

Havza'da KOSGEB girişimcilik kursu açıldı
Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar, ilçede 9. uygulamalı girişimcilik kursunun açıldığını söyledi.

Acar,  yaptığı açıklamada, Havza TSO ile KOSGEB işbirliğinde açılan girişimcilik kursuna 30 kursiyerin katıldığını belirtti.

Üretime, ekonomiye ve istihdama dair projesi ve fikri olanlara destek olmayı amaçladıklarını dile getiren Acar, "Bundan önce açtığımız kurslar ile birçok kişiye girişimcilik belgesi kazandırdık. Bu kurslara katılarak belgesini alan 10 kişi, hazırladıkları projelerle KOSGEB'in hibe desteğiyle hayallerine kavuştu." dedi.

Acar, kadın girişimcilerin sayısının fazla olmasının kendilerini ayrıca mutlu ettiğini vurgulayarak, "Havza'nın ekonomisine katkıda bulunacak, yeni işletme kurmak isteyenlere yardımcı olacak eğitim sonrası yine girişimcilerin yanında olacağız. Verilen kurslar sonunda 'yaptık oldu' demeden iş yeri açmak isteyenlere, proje yazılmasından başvurularına kadar takibimiz devam edecektir. Kursların açılmasında ve desteklemeleri kapsamında hazırlanan projelerin hayata geçmesinde bizlere destek olan KOSGEB İl Müdürü Nebahat Livaoğlu ve ekibine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.