HAVZA KAZANDI, GÜMÜŞDAĞ İSTİFA ETTİ

HAVZA KAZANDI, GÜMÜŞDAĞ İSTİFA ETTİ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Havza Belediyespor kendi evinde Termespor'u konuk etti. Kıran kırana geçen müsabakada Havza Belediyespor evinde 2-0 sonuçla Termespor'u mağlup etmeyi başardı.

 

6'NCI SIRAYA YÜKSELDİ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4'ncü Grup'ta mücadele eden Samsun Temsilcileri Havza Belediyespor ve Termespor karşılaşmaları kıran kırana geçti. Bölgesel Amatör Lig'de 6'ncı sıraya yükselen Havza Belediyespor puanını 23'e çıkardı. Termespor ise 12'nci sırada takalıp kaldı. Müsabakanın sonunda ise Termespor Teknik Direktörü Güven Gümüşdağ istifasını Sarı Siyahlı Camia'ya sundu. Termespor Yönetimi ise bu istifayi kabul ettiği iddia edildi.

KIRMIZI KARTTAN SONRA İPLER KOPTU
Kıran kırana geçen müsabakanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı. İkinci yarı da ise daha atak oynayan taraf ev sahibi Havza Belediyespor oldu. Havza Belediyespor rakibi Termespor'un kalesine üst üste ataklar yapmaya başladı. Müsabakanın 72'nci dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kart gören Termesporlu Eray Özer saha dışına gönderildi. Sahada 10 kişi kalan Termespor rakibine daha fazla direnemedi. Havza Belediyespor Dakika 83'de Mehmet Selçuk Hızarcı'nın golü ile 1-0 öne geçti. Müsabakanın 90'ncı dakikasında sahneye çıkan Sönmez Yıldırım takımını 2-0 öne geçirdi ve maç bu şekilde sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.