Havza doğalgaza imza attı

Havza doğalgaza imza attı
Havza Belediyesi ile yüklenici firma olan Akmercan Şirketler Gurubu arasında 2018 yılı çalışmalarını kapsayan mutabakat protokolü imzalandı

Havza Belediyesi ile yüklenici firma olan Akmercan Şirketler Gurubu arasında 2018 yılı çalışmalarını kapsayan mutabakat protokolü imzalandı. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz; “Bu yıl ilçemizde doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlanarak doğalgazın verilmediği sokak kalmayacak.” Dedi.

Havza Belediyesi ile yüklenici firma arasında imzalanan ve ilçede 2018 yılı içerinde yapılacak olan doğalgaz altyapı çalışmalarını içeren mutabakat protokolü Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Akmercan Şirketler Grubu adına Genel Müdür Yunus Kesgin tarafından Havza Belediyesi Başkanlık Makamında imzalandı.

Atılan imzaların ardından  Akmercan Şirketler Grubu Genel Müdür Yunus Kesgin, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e bu yıl yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kesgin bu güne kadar ilçede 108.77 kilometrelik doğalgaz hattı çekildiğini belirterek; “Bu yıl sonunda ilçede 125 kilometrelik bir çalışma tamamlanmış olacak. İnşallah yılsonunda Havzanın tamamı doğalgaza kavuşacak.” Dedi.

Gerçekleştirilen protokol imzalama töreninde anlaşmaya varılmasının ardından açıklamalarda bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yaptığı açıklamada; “Gördüğünüz üzere her çalışmamızda olduğu gibi ilçemizin doğalgaz projesi kapsamında da imzalarımızı şeffaf bir anlayışla herkese açık bir şekilde atıyoruz. Havzamızın bir adım ileriye gidebilmesi ve vatandaşın refah seviyesini yukarılara çekebilmek adına mücadele ediyoruz.  Yapılan protokol gereği 2018 yılı 6 mahallemizde çalışmalarımız devam edecek. Dağıtıcı firma tarafından bu yıl ilçede yaklaşık 16 kilometrelik doğalgaz hattı çalışması yapılacak. Havza Belediyesi olarak bizlerde doğalgaz çalışmalarının yapıldığı bölgelerde zaman kaybetmeden yol yenileme çalışmalarına başlayacağız. Bu yıl ilçemizde doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlanarak doğalgazın verilmediği sokak kalmayacak. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

İmzalanan protokol sonrası Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Akmercan Şirketler Grubu Genel Müdür Yunus Kesgin Sondaj Mahallesinde devam eden doğalgaz altyapı çalışmalarını incelediler. Kesgin yapılan mutabakat doğrultusunda Havza’da çalışmaların 2 ay içerisinde tamamlanacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.