Havza Belediyesi 2019 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Havza Belediyesi 2019 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Havza Belediyesi 2019 yılı bütçesi Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in başkanlığında gerçekleştirilen Ekim ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda yapılan oylama ile onaylandı.

Havza Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen oturumda ilk olarak bütçe komisyonunda görüşülen ve meclise gönderilen 33 milyon 461 bin 165 lira olan 2019 yılı tahmini bütçesi görüşüldü.

Yapılan oylama Havza Belediyesinin planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren 2018 yılı tahmini bütçesi Havza Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen Ekim ayı Meclis Toplantısında 33 milyon 461 bin 165 lira olarak meclisten geçti.

Meclis toplantısında ayrıca 2019 yılı gelir tarifesi de görüşülerek onaylandı.

Meclis toplantısının sonunda söz alan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Belediyesinin yatırımlarına devam ettiğini belirterek; “Kesin Hesap ve Bütçe Komisyonu tarafından oluşturulan 2019 yılı tahmini bütçemiz 33 milyon 461 bin 165 lira. İmkanlarımız dahilinde ilçemize hizmet etmekteyiz. Bütçemizin büyük bölümü ilçemize yapılacak olan yatırımlara ayrıldı. Havza Belediyesi olarak merkezi ve kırsal mahallelerimize hizmetlerimiz devam edecek.” Dedi.

İkiz katkı ve çalışmalarından dolayı meclis ve komisyon üyelerine teşekkür ederek, bütçenin hayırlı olmasını diledi

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.