Havza Belediye tarafından düzenlenen bu yıl yedincisi düzenlenen toplu iftar programına 4 bin kişi katıldı.

Havza Belediye tarafından düzenlenen bu yıl yedincisi düzenlenen toplu iftar programına 4 bin kişi katıldı.
Kevser Camii Akılı Park’ta düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen birlik iftarına Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz...

Kevser Camii Akılı Park’ta düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen birlik iftarına Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Doğan Jeotermal Şirketler Grubu Başkanı Mehmet Ali Doğan, Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş, protokol üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar olmak üzere 5 bin kişi katıldı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz “Havza birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece Havzanın önü her zaman açık olacaktır.  Bu gün Atatürk’ün ilçemize gelişin 99. Yıldönümü. Ayrıca bu gün ilçemize sınıf atlatacak olan termal bir yatırımın temelini attık. Bizim için mutlu bir gün. Yine bu gün Ramazan etkinliklerimizin ilk ile sizlerle birlikteyiz. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu gün bu iftar yemeğine sponsor olan Doğan Jeotermal Şirketler Grubu Başkanı Mehmet Ali Doğan’a teşekkür ederim.” dedi.

Doğan Jeotermal Şirketler Grubu Başkanı Mehmet Ali Doğan ise yapmış olduğu konuşmada çocukluğunda Havza’ya annesi ile kaplıcaya geldiğini belirterek; “Dün kaplıca için geldiğimiz Havza’ya bu gün değer katmak için geldik. İnşallah Havza’da direk dolaylı olarak bin kişiye iş imkânı sağlayacağız. Bu bizim için en büyük onur. Allah’ım hep birlikte daha nice Ramazanlara erişmeyin nasip etsin.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş’de bir selamlama konuşması yaptı. İftar programı Havza Müftüsü İlyas Akyazı tarafından okunan dua ile sona erdi.

İftar programının ardaından Kevser Cami önünde Teravi Namazı sonrası düzenlenen ilk ramazan etkinliğinde  Ömer Faruk Yeni’nin sahne aldığı ilahi konseri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Programın sonunda İkiz, Ömer Faruk Yeni’ye çiçek verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum