Havza AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplandı

Havza AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplandı
Havza AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplandı

Havza’da Ak Parti İlçe Teşkilatı 69. İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz “İl Başkanlığımız, Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Teşkilatımız ve Belediyemiz ile büyük bir uyum ve huzur içerisinde ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.
Ak Parti İlçe Başkanlığı Binasında gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir hedeflerinin 2019 olduğunu belirterek; “Kongremizi tamamladık. Bundan sonra 2019 yerel ve genel seçimlerine en iyi şekilde hazırlanmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki 2019 ve 2023 hedeflerine ulaşmak adına gereken ne varsa yapılacak. Bundan sonraki süreçte özellikle kırsal mahallelerimizi ziyaret edeceğiz ve halkımızın bizlerden olan taleplerini yerinde göreceğiz.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise ilçe yapılan yatırımlar hakkında bilgiler vererek; “İlçemiz maalesef göç yüzünden nüfusu düştü. İnşallah yapılacak tatil merkezi ve altyapısı tamamlanan Havza Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak yatırımlar ile Havza göç alan, termal turizm, sağlık ve sanayi merkezi bir ilçe olacak. Şuan partimiz ilk seçiminde Havza’dan yüzde 35 oy aldı. Son referandumda ise bu oran yüzde 70’e yükseldi. Bundan sonraki hedefimiz 2019’da bu başarı çıtamızın üstüne koymak.  Bu gün 8 aydır ilçemizde İl Başkanlığımız, Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Teşkilatımız ve Belediyemiz uyum ve huzur içerisinde halkımıza hizmet için çalışmaktayız. 50 yıldır ilçemizin gelişimini istemeyenlerin çocukları, torunları bu gün bu huzur ortamını bozmak ve Havzanın önünü kesmek için çeşitli dedikodular ve spekülasyonlar ile gündem yaratmak istiyorlar. Bunlara inanmayın. Biz görevimizin başındayız. Şunu bilmenizi isterim İl Başkanlığımız, Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Teşkilatımız ve Belediyemiz ile büyük bir uyum ve huzur içerisinde ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” Dedi.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Kaçmaz ise ilçe danışma toplantısının hayırlara vesile olmasını dileyerek; “ Hedeflerimize ulaşmak için tüm gücümüz ile çalışacağız.” dedi.
Toplantı mahalle başkanlarının talep ve önerilerinin dinlenmesi ile sona erdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.