Havalı ve Ateşli Silahlar Milli Takımı seçmeleri

Havalı ve Ateşli Silahlar Milli Takımı seçmeleri
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Havalı ve Ateşli Silahlar Milli Takımı seçmeleri, Samsun'un Bafra ilçesinde gerçekleştiriliyor.

Şehit Mustafa Serin Atış Poligonu'nda 23 ilden 500'e yakın sporcunun katıldığı seçmelerin ilk gününde antrenman atışları yapıldı.

Sporcuların 10, 25 ve 50 metre kategorinde yarıştığı seçmeler 5 gün sürecek.

Seçmelerde dereceye girenler, milli takıma katılmaya hak kazanacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, açılış töreninde yaptığı konuşmada, turnuva boyunca il ve ilçe müdürlüğü olarak katılımcıların daha güzel vakit geçirmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Şehit Mustafa Serin Atış Poligonu'nun Türkiye'de donanımı en yüksek ikinci poligon olduğuna dikkat çeken Karayılmaz, "Sizler buraya gelerek bizleri sevindirdiniz. Büyük ve güzel bir poligonunda özel bir turnuvaya ev sahipliği yaptığımız için ayrıca seviniyoruz." diye konuştu.

Seçmeleri, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Osman Kulaberoğlu ve Ahmet Şen de izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.