Hattuşa Vacation Termal Club’da Tapu Heyecanı

Hattuşa Vacation Termal Club’da Tapu Heyecanı
Doğan Jeotermal Şirketler Gurubu tarafından inşasına başlanan 25 milyon dolarlık Hattuşa Vacation Termal Club Havza Termal Otel, Devre Mülk ve Tatil Köyünde tapular dağıtılmaya başlandı.

Projeden devre mülk alan iki kişiye tanıtım salonunda düzenlenen törende devre mülk tapuları hak sahiplerine verildi.

Törende ilk olarak tanıtım gezilerine katılanlara testi tanıtımı yapılarak, termal suyun faydaları hakkında bilgiler verildi.

Tanıtım programının ardından Hattuşa Vacation Termal Club Satış Pazarlama Genel Koordinatörü Feramuz Subaşı tarafından projeden devre mülk alan iki kişiye tapuları teslim edildi.

Bir konuşma yapan Subaşı inşası devam eden Termal Otel, Devre Mülk ve Tatil Köyü kompleksinin projesinde revizeye gidildiğini belirterek; “Bağlı bulunduğumuz Doğan Jeotermal Şirketler Gurubunun Katar’lılar ile yapılan yatırım ortaklığı sonucu projede değişikliğe gidildi. Yapılan değişiklikler ile yatırımız miktarımız yaklaşık 25 milyon dolara yükseldi. ” Dedi.

Hattuşa Vacation Termal Club’un şimdiden yatırımcılarına kazandırmaya başladığına değinen Satış Pazarlama Genel Koordinatörü Feramuz Subaşı; “Havza’dan devre mülk alan üyelerimiz sadece buradan değil şuan faaliyette olan diğer tesislerimizden de faydalanma hakkına sahip olmaktalar. Ayrıca Katar’lılar ile yapmış olduğumuz işbirliği ile projemiz maddi anlamda da yatırımcısına şimdiden para kazandırdı.” Dedi.

Subaşı bu güne kadar projeden devre mülk alarak peşin ödeme yapan ve ödemelerini tamamlayan 120 kişiye tapularının verildiğini belirterek; “ Kısa süre içerisinde Samsun, Ordu, Tokat, Sinop, Çorum ve Giresun’da düzenleyeceğimiz tapu dağıtım törenleri yaklaşık bin üyemize tapularını teslim edeceğiz.” Dedi.

Konuşmaların ardın iki kişiye devre mülk tapuları teslim edildi. Tapularını alanlar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.