HASTANESİ KAFESİ EVİ KAÇAK...

HASTANESİ KAFESİ EVİ KAÇAK...
Adem Güney’in eski hastanesi,  kafesi ve oturduğu ev;KAÇAK

        Adem Güney’in el attığı her yerin kaçak olduğu, işlettiği kafeden tutun da oturduğu eve kadar her şeyin kaçak olduğu belgeleriyle ortaya çıktı. Gazetemiz imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır’ın Adem Güney’in eviyle ilgili İlkadım Belediyesi’ne yaptığı müracaat sonucunda, ilkadım Belediye ekiplerinin Adem Güney’in evine gidip yaptıkları tespit sonucunda evin kaçak olduğu belgeleriyle birlikte ortaya çıktı. Bu durum karşısında Adem Güney’in, yargılanıp, yasa gereği ceza alması gündeme geldi. Zira Adem Güney’in daha önceden sabıkası olması nedeniyle verilecek cezanın ertelenmesi veya paraya çevrilmesi de mümkün görünmüyor.

                            DAHA ÖNCE MANŞETTEN DUYURMUŞTUK

     Adem Güney’in evinin kaçak olduğunu daha önce gazetemiz manşetten duyurmuştu. Yaptığımız haberin, her zaman olduğu gibi yine resmi makamlarca teyid edilmesi habercilik anlayışımızın ne kadar doğru ve ilkeli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Adem Güney’in bu durumu, “Sürekli başkalarının hatalarını aramakla uğraşan Adem Güney önce kendi yaptıklarına baksın” yorumlarına neden oldu.

                                                            SASA’YI SATTI  MI?

     Adem Güney’in çalıştırmakta olduğu ve yaklaşık olarak yüz metrekaresinin kaçak olduğu Belediye görevlileri tarafından tespit edilen SASA’yı bir an evvel elinden çıkarmak için uğraştığını daha önce de kamuoyuna duyurmuştuk. İstihbarat birimlerimizin edindiği bilgilere göre Adem Güney’in SASA’yı devrettiği iddiaları kamuoyu gündemine düştü. Kaçak olan SASA’yı aldığı iddia edilen firmanın bu şartlarda SASA’yı nasıl çalıştıracağı da merak konusu olmuş durumda.

                                   MEDİVA’NIN AKIBETİ GİBİ OLACAK DEMİŞTİK

    Adem Güney’in çalıştırdığı SASA kafenin birçok yerinin kaçak olduğunu,  bu nedenle de daha önce sahibi olduğu Mediva Hastanesi’ni devrettiği gibi orayı da devredeceğini haber yapmıştık. SASA kafe iddia edildiği gibi satılmış ise gazetemizin daha önce ortaya attığı iddia gerçekleşmiş oldu. Bu durumda Mediva Hastanesi gibi SASA kafenin de ilerleyen günlerde kaçak kısımlarıyla ilgili sürekli gündeme gelip gelmeyeceği de merak konusu olmuş durumda.

 

                    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum