HASTANE'NİN YÜZÜ GÜLDÜ

HASTANE'NİN YÜZÜ GÜLDÜ
SAMSUN OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki görev değişiminden sonra hastanenin yüzü güldü

YENİ YÖNETİM HIZLI BAŞLADI
Hastane Başmüdürlüğü'ne İsa Erfalay'ın, Hastane Müdürlüğü'ne ise İbrahim İnan'ın atanmasından sonra, hastane adeta kan değiştirdi. Koridorlar adeta yıllanmış pis görüntüsünden sıyrılmaya başladı. Hastalar ve hasta yakınları da durumdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, " Demek istenince oluyormuş, nerede eski pasaklı hastane, nerede şimdiki pırıl pırıl koridorlar" diyerek fikirlerini belittiler.

ESKİ GÖRÜNTÜDEN ESER YOK
Hasta asansörlerinde çöplerin taşındığı, ameliyathane girişlerinin çöpe boğulduğu hastanenin o eski halinden eser yok şimdi. Girişilen bu yeni düzenleme ve temizlik harekatının düzenli ve planlı şekilde süreceği umuluyor. 

REKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ İŞE YARADI
OMÜ Rektörlüğü görevine Prof. Dr. Sait Bilgiç'in atanmasından sonra, görevlendirmelerde liyakatin önplana çıkması da Hastane'nin tüm birimleriyle düzelmesinin baş sebebi. 

TÜM HASTANELER ELDEN GEÇİRİLDİ
Gerek Tıp Fakültesi Hastenesi, gerek Çocuk Hastanesi, tüm birimleri ve servisleriyle düzenli olarak temizlenmekte, hijyen sağlandı. Hastalar ve hasta yakınları memnun olduğu gibi çalışanlar da böyle bir ortamda daha şevk içinde çalıştıklarını söyleyerek "Güzel bir ortamda, hastaların ve hasta yakınlarının memnuniyetini görerek çalışmak,bizlere de şevk verdi" dediler. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum