HASTANE HİZMETE GİRDİ

HASTANE HİZMETE GİRDİ
Yeni Terme Devlet Hastanesi hizmete girdi

Samsun’un Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yapımına 2,5 yıl önce başlanan yeni Terme Devlet Hastanesi’nin hizmete girdiğini ifade ederek “İlçemiz son derece modern bir hastaneye kavuştu. Emeği geçen herkesi kutluyorum, ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul 2014 yılında inşaatına başlanan Terme Devlet Hastane’sinin acil servis birimleri ile hizmet vermeye başladığını belirterek, “Hafta başında ise poliklinikler ve diğer birimler ile hizmet vermeye başlayacak. İlçemiz her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. Allah kimseye dert verip derman aratmasın. Halkımız artık hizmeti burada bu modern binada almaya başlayacaklar" dedi.

‘BEŞ YILDIZLI OTEL KONFORU’

75 yataklı ve 23 bin metre kare alanda hizmet verecek olan hastanede 20 poliklinik, 10 diş üniti, diş laboratuarı, 10 yataklı diyaliz ünitesi, yeni doğan ve yetişkin yoğun bakım servisi, 4 ameliyathane, 150 araçlık otopark ve 106 kişilik konferans salonunu yer alıyor.  Beş yıldızlı otel konforunda hizmet verecek hastanenin tüm odalarında banyo, tuvalet, televizyon ve buzdolabı bulunuyor.

‘İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN..’

Yeni hastanenin nitelikli sağlık hizmet sunumu noktasında Terme’nin ihtiyacını karşılayarak, ilçeyi sağlık konusunda önemli bir konuma getireceğini söyleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul "Yeni Terme Devlet hastanemizin yaklaşık 2,5 yıl önce temelleri atılmıştı. Böylesine bir tesis, Türkiye'nin gücünü göstermektedir. Eski hastaneye göre daha modern bir şekilde inşa edilen böyle bir hastanenin 2,5 yıl gibi bir zamanda hizmete girmesi bizleri memnun etti. İlçemiz son derece modern bir hastaneye kavuştu. Emeği geçen herkesi kutluyorum, ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.