HASRET SON BULSUN!

HASRET SON BULSUN!
Samsunspor PTT 1.Lig'in 19'ncu haftasında kendi evinde ligin son sırasında yer alan Karşıyaka'yı konuk edecek.

Kırmızı Beyazlıların sahaya 3 puan için çıkacağı müsabaka saat 18.30'da başlayacak. PTT 1.Lig'de 22'i puanı bulunanan Samsunspor konuk edeceği Karşıyaka maçının hakemi Emre Altun olacak. 

GALİBİYET HASRET SON BULSUN!
Kırmızı Beyazlılar bugün oynayacağı Karşıya ile toplamda 42 resmi maçta karşılaştı. Samsunspor oynadığı 42 müsabakanın 18'ini kazanmayı başardı. Rakip Karşıyaka 16 müsabakadan galibiyet ile ayrıldı ve 8 maç berabere sonuçlandı. Samsunspor kendi evinde ise Karşıyaka'yı 19 defa konuk etti. Samsunspor kendi evinde 11 galibiyet almayı başarırken 3 kez berabere kaldı ve 5 defada mağlup oldu. Kırmızı Beyazlılar 8 haftadır galibiyet yüzü görmedi. Samsunspor bugün konuk edeceği Karşıyaka maçında sahaya galibiyet hasretine son vermek için çıkacak.

TEK SAKAT ERCAN
Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde hazırlıklarını tamamlayan Samsunspor'da Ercan Yazıcı'dan başka sakat oyuncu bulunmuyor. Fakat Kırmızı Beyazlıların ortsaha oyuncusu Taha Yalçıner oynanan Adana Demirspor müsabakasında sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası göreve başlayan Teknik Direktör Engin Korukır hafta boyuncu Kırmızı Beyazlı futbolcuları moral motivasyon ve fiziksel olarak galibiyete hazırladı. Teknik Direktör Engin Korukır'ın sahaya süreceği muhtemele 11 şu şekilde: " Furkan Köse, Fatih Kılıçkaya, Canberk Aydın, Oğuzhan Berber, N'Diaye, Mehmet Çakır, Hasan Kılıç, Mustafa Sevgi, Ivanov, Ofoedu, Kone"

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.