HASAN KILIÇ ÖZÜR DİLEDİ

HASAN KILIÇ ÖZÜR DİLEDİ
Kırmızı Beyazlıların Beyazlıların başarılı futbolcusu Hasan Kılıç, özür diledi. Taraftar'a şampiyonluk yaşatmak istediğini belirten Hasan Kılıç...

"Büyük Samsunspor taraftarlarına bu sezon şampiyonluk yaşatmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızı iletmek isterim" dedi.

"UYUMLU VE VERİMLİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ"
Çalışmaların sorunsuz sürdüğünü belirten Kılıç, "Sezon başı Samsun'da başlayıp, Kartepe ve Erzurum Kampları takımım ve kendi adıma çok güzel geçti. Aramıza yeni katılan teknik ekibimiz ve futbolcu arkadaşlarımızla uyumlu ve verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Altınordu müsabakasıyla başlayacak olan yeni sezona hazırlıklarımız sorunsuz bir şekilde devam etmektedir.  Transfer döneminde ismimin bir kaç kulüp ile anılmasından ötürü yerel ve ulusal basında haberler yapılmıştı" diye konuştu.

"ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ"
Başkan Erkurt Tutu'ya teşekkür eden başarılı ortasaha oyuncusu Hasan, "Ben Samsunspor'un sözleşmesi devam eden bir futbolcusuyum. Benim hedefim Samsunspor'u bu sezonun sonunda hak ettiği Süper Lig'e çıkartmaktır. Bu doğrultuda başta zor günlerimizde bize sahip çıkan ve Samsunspor'u büyük bir çöküşten kurtaran başkanımız Erkurt Tutu'dan ve spor camiasından özür diliyorum.  Büyük Samsunspor taraftarlarına bu sezon şampiyonluk yaşatmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızı iletmek isterim." açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.