Hasan Basri Kurt Arıcılar Birliği Ziyareti

Hasan Basri Kurt Arıcılar Birliği Ziyareti
Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretlerine Samsun Arı Yetiştiricileri Birliğinin konuğu olarak devam etti.

'EN ÇOK YARDIM YAPAN ÜLKEYİZ'

Türkiye'nin kimsenin direktifiyle hareket edemeyeceğini vurgulayan Milletvekili Kurt, "Türkiye, vesayet odaklarının, uluslararası kuruluşların baskılarıyla yönlendirme çalışmalarıyla istikamet belirleme zamanlarını çoktan geride bıraktı. Recep Tayyip Erdoğan'ın lideri olduğu Türkiye kendi istikametini kendi belirleyecek güçte ve kabiliyettedir. Koalisyon hükümetleri, milletvekili transferi pazarlıkları, IMF kapılarında borç isteme günlerini biz artık geride bıraktık. Bugün Türkiye, Gayrisafi milli hasılasına oranla dünyanın en çok yardım yapan ülkesi konumunda, bırakın borç almayı. İnşallah 16 Nisanda oylamasını yapacağımız Cumhurbaşkanlığı Sistemi referandumunda çıkacak Evet sonucu ile ülkemiz koalisyon hükümetlerinden ebediyen kurtulacaktır." şeklinde konuştu.

'MİLLETE DOĞRU SÖYLEMEKTEN KORKUYORLAR'
Halkoylaması için herkesin elini taşın altına koymasi gerektiğini söyleyen Kurt, "Bugün hala 2 yıl milletvekilliğini yapıldıktan sonra hemen emekli olacağı yalanını söylemekten bıkmayan bir cenah ile karşı karşıyayız. Millete doğruları söylemekten korkuyorlar. Sayın Kılıçdaroğlu'nun kendisi söylüyor Cumhurbaşkanı ile Başbakan anlaşmazlığa düşerse bunun vebalini nasıl ödersiniz diye, biz de diyoruz ki Anayasa kitapçıkları fırlatılmasın güçlü hükumetler dönemine geçelim. 16 Nisanda oylarımızla ülkemizin büyümesine gelişmesine evet diyelim" dedi.Samsun Arıcılar Birliği Başkanı Rasim Kaplan'ın ev sahipliğinde düzenlenen programa Samsun Ak Parti Secim Koordinasyon Merkezi Başkanı İhsan Kurnaz, Samsun Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Musa Arslan ve Samsun Arı yetiştiricileri de  katıldı.Emrah ŞAHİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.