HARABE GİBİ LOJMANLAR!

HARABE GİBİ LOJMANLAR!
Samsun İlkadım İlçesi Adalet Mahallesi Muhteşem Süleyman Caddesi üzerinde yer alan Polis Lojmanları dış görünümü itibariyle her an yıkılacakmış hissi veriyor. Lojmanların camları kırık, duvarları dökük, kapıları çürük bir vazıyette.

CAM, ÇERÇEVE KIRIK
İlkadım İlçesi Adalet Mahallesi'nde cadde üzerinde bulunan ve zamanın Belediye Başkanı K.Vehbi Gül tarafından yapılan Polis Lojmanlarının durumu içler acısı. Lojmanların camları kırık ve binanın duvarları dökülmüş, cam çerçeveleri çürümüş içerisinde bir insanın oturmasının imkanı olmayacak derecede harabeye dönmüş.

LOJMANLAR HARABE ŞEKLİNDE
Muhteşem Süleyman Caddesi üzerinde Mesken Evler semtindeki Polis Lojmanları dış görünüşü itibariyle her an çökebilir intibasını bırakıyor. 12 tane Polis Lojmanının bir çoğu boş durumda ve içerisinde oturan kimse yok. Bu sağlıksız evlerde oturanlar ise kaderine razı olmuş her bir evde ortalama 4-5 kişi yaşıyor.

BU LOJMANLARDA YAŞANMAZ
Vatandaşın mal ve can güvenliğini, huzur ve emniyetini sağlamak için her türlü fedakarlığa katlanan, terörle mücadele kapsamında canını feda eden ve bu uğurda Şehit düşen Polis Teşkilatının mensuplarına, yılların yıpratarak harabeye döndürdüğü bu lojmanlarda kalmasını istemek akla ziyan bir durum. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum