Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Hani verdiğin o sözler Sayın Yılmaz !!!

Öncelikle uzun zamandır yazı yazmadığımdan dolayı gurbette ve Samsun'da yaşayan tüm hemşehrilerimizi ve Samsunsporumuzun büyük taraftarlarını saygı, sevgiyle selamlıyor kucaklıyorum.
Evet yaklaşık bir aydan beri büyük bir heyecan içinde beklediğimiz acaba 29 Hazirandaki kongreden önce bizlere yani takımını ve kendisini "Başkanımızdan" bahsediyorum.Yalnız bırakmayan taraftarlara 20 Haziran sabahı saat 10.00'daki basın toplantısında Sn.YILMAZ ne gibi açıklamalar yapacaktı çok merak ediyorduk. Nitekim cevabını da sevabıyla, günahıyla aldık sanırım hemde ne cevap! Başkanımız kongrede aday olmayacağım diyordu. Sevgili başkanımıza bende şimdi sizler adına basın toplantısında yapmış olduğu bazı çarpıcı konuşmalarını kendilerine sorarak cevabını istiyoruz. İstemekte de haklı olduğumuzu düşünüyoruz. Çünkü bizler bu memleketin çocuklarıyız, Samsunluyuz, Samsunsporluyuz Sn.YILMAZ.
İşte tüm kamuoyunun merak ettiği sorular:
Soru 1: Sn.Başkan diyorsunuz ki öncelikle sizlerinde bilmesini isterim ki ben spor adamı değilim. İş adamı ve sanayiciyim derken ne demek istediniz? Unutmayın ki bu takımı başarıdan başarıya koşturan rahmetli olan Çarşamba'nın evladı Hasbi MENTEŞOĞLU "Ağada" efsane başkanımız İsmail UYANIK'da iş adamıydı fakat onlar sizin gibi yapmadılar peki buna ne diyeceksiniz?
Soru 2: Sn. Başkan isim vermeden daha yolun başındayken tehdit ve hakaretlere maruz kaldım diyorsunuz. Kimdi bunlar? Neden o zaman değilde şimdi aylar sonra böyle bir söz söylediniz ayrıcada burası Türkiye Cumhuriyeti hukuku üstün demokrasisi bol olan bir ülke acaba o zaman gerekli işlemleri başlatmış mıydınız?
Soru 3: Transferleri arkadaşlar yaptılar,ahkem kestiler ver parayı dediler verdim. Çünkü inandım, güvendim ama ne yazık ki hepsinin amacı belliymiş derken kimleri kastettiniz?
Soru 4: Takımımız yenilince şeref tribünün de sevinenler var diyorsunuz bunlar kim o zaman Sn.Başkan?
Soru 5: Adnan SEZGİN'i getirmenin nedenleri transferleri yapanlar kaçtı, kulüp karıştı, bilenler sustu çaresizlik içinde kaldım iyi olur diye düşündüm onuda burada çalıştırmadılar diyorsunuz.Sizce Sn.SEZGİN'in burada görev yaptığı süre içerisinde gerçekten görevini layıkıyla ve dürüst bir şekilde yaptığına inanıyor musunuz?
Soru 6: Sn.Başkan Çarşamba'mıza özgün bir sözü kullanarak "Anladım ki bu Samsunda duran dürtülüyor kaçan da kurtuluyor" sözünden esinlenerek mi kulübü bu halde bırakıp gidiyorsunuz? Acaba güzel Çarşamba'mızın zor ve yalnız günler içinde cesur anlamlı bir sözü  yok muydu? Acaba öyle bir söze uysanız daha iyi olmaz mıydı?
Soru 7: Sn.Başkan yalnız bırakıldım diyorsunuz maddi durumunuz çok şükür iyi ALLAH versin arkanızda sizi bu kadar çok seven ve bağrına da basan böyle mükemmel, vefakar bir taraftarı olan Başkan nasıl olur da yalnız kalır.Sizce yalnız kalmamanız adına en büyük güç arkanızdaki bu büyük taraftar kitlesi yeterli değil miydi?
Soru 8: Son söz olarak ben görevimi başarılı yada başarısız maddi manevi yaptım. Beni bu şehrin parasını kazanıp kaçanlar sınıfına sokmasınlar derken bu sözünüzde gerçekten de samimi miydiniz?
Sevgili Başkanım basın toplantısında söylemiş olduğunuz bu sözlerin cevabını kamuoyuna açıklarsanız çok mutlu oluruz. Sn.YILMAZ evet bizi ele güne muhtaç etmediniz kapı kapı dolaşmaktan içi boş kumbaralı günlerden de kurtardınız. ALLAH razı olsun ama bu son yaptığınız açıklamadan sonra bütün bu yaptıklarınızı bir kalemde sildiniz ve o günleri taraftarlarımıza yeniden hatırlattınız bence bu fikrinizden vazgeçip taraftarları üzmeden el ele gönül gönüle süper lige hep beraber geri dönelim.
Sevgili dostlarım ve büyük Samsunspor taraftarları sizlere bu haftaki yazımda veda ederken Sn.Başkan Kazım YILMAZ'ın bir kaç ay önce kamuoyuyla paylaştığı bizler için çok önemli olan bir sözünü hatırlatarak sizleri ALLAH'a emanet ediyorum kalın sağlıcakla.
İŞTE O SÖZ!
"Küme düşeceğimizi sanmıyorum. Ama benim için düşerse bırakıp gider diyorlar. Değil TFF 1. Lig'e 3. Lig'e de düşsek takımı aldığım Süper Lig'e çıkarmadan başkanlığı bırakmam." demiştiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR