HANİ HER YERDE ÇEKİYORDU?

HANİ HER YERDE ÇEKİYORDU?
Her fırsatta Ülkenin her yerinde konuşma imkânı olduğunu iddia eden GSM operatörleri..

Ladik İlçe Merkezi'ne sadece üç kilometre uzaklıkta bulunan Kızılsini Mahallesi'nin Suluova yolunda dahi konuşma güçlüğü çekilmesi ve internet hizmetlerinin alınamaması akıllara durgunluk verecek bir durum. Bu sıkıntılı durum nedeniyle Kızılsini bölgesinde bulunan Tavuk Çiftliklerinde çalışan onca insan bu nedenle ne telefonları ile sağlıklı iletişim kurabilmekte ne de internet hizmetlerinden yararlanma imkânına sahipler .

ÜÇ OPERATÖR DE SIKINTILI
Ladik İlçesi Suluova yolundaki Tavuk Çiftliğinde AVEA operatörleri ile görüşmenin neredeyse hiç yapılamadığı, TURKCELL operatörünün sadece tek diş çalıştığı ve bölgenin bir kısmında az oranda konuşma yapılırken, büyük bir kısmında konuşma yapılamadığı, VODAFON GSM opetatörünün ise sadece iki diş çektiği, bölgenin yarısında konuşulduğu yarısında konuşulamadığı, internet hizmetinin ise her üç operatörden de alınamadığı öğrenildi.

ŞİKAYETLERE VERİLEN CEVAPLAR KOMİK!

VODAFON opetatörüne bu konuyla ilgili bir kaç kez şikâyetlerin yapıldığını belirten bölge halkı, alınan cevapların 'bölgede telefonların çektiği' yönünde komik cevaplar olduğu iddia edilidi. Televizyonlarda her fırsatta ülkenin yüzde doksan dokuzunda telefonların çektiğini iddia eden GSM operatörleri, Ladik İlçesi'ne sadece üç kilometre uzaklıktaki Kızılsini Mahallesinde konuşma güçlüğü çekilmesi, yapılan reklamların ne kadar inandırıcı olup olmadığının belgesi olarak yorumlandı.Onur Emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.