HANGİ YÜZLE

HANGİ YÜZLE
Gemçlik ve spor Bakanı Çağatay Kılıç yerel basına sitem etmiş, biz de şimdi kendisine soruyoruz; HANGİ YÜZLE

.           Dün Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Samsun’da bir dizi açılışlarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yerel basına sürekli olumsuz haberleri yaptıkları için sitem etmiş. Biz de şimdi kendisine buradan soruyoruz, siz Bakanlığınız döneminde hangi icraatı yaptınız da yerel gazeteler haber yapmadı veya  görmezden geldi? Ayrıca siz yerel basına ne kadar destek oldunuz da karşılığında böyle bir sitem etme hakkını kendinizde gördünüz?            

         GİDİN BAŞKA İLLERE BAKIN BAKANLARI YEREL BASINA NASIL DESTEK OLUYORLAR

       Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç siyaseti adeta memur gibi yaptığı için teşkilatların sıkıntısını ve yerel basının sorunlarını hiç bilmediğinden çok rahat konuşmakta. Kendisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel kalem müdürlüğünden direk siyasete yukarıdan aşağıya inme geldiğinden yerel sorunlarla ilgili en ufak bir malumatı olmadığından çok rahat bir biçimde cümle kurmakta. Oysa ki tüm girdileri dövize bağlı olan yerel gazetelerin aldıkları kağıttan tutun da boyasına, kalıbına varıncaya dek her şeyi sürekli zam üstüne zam yerken Bakan Kılıç’ın bunlardan hiç haberdar olmaksızın yerel basına sitem etmesi siyasetteki acemiliği olarak yorumlanmaktadır. Çağatay Kılıç’a, bakanları bulunan bazı illerde bakanların yerel basına nasıl destek olduklarını araştırmasını, buna rağmen yerel basının kendine yine nasıl destek olduğunu görerek yerel basına sitem değil teşekkür etmesini bekliyoruz.

.      BİR ÖĞRENCİYİ DAHİ YERLEŞTİRMEKTEN ACİZ

       Bakan Çağatay Kılıç, bırakın basının sorunlarını bilmeyi, teşkilatlardan gelen talepleri dahi yerine getirmezken basın olarak kendisinden talep edilen bir öğrencinin yurda yerleştirilme sorununu dahi çözemiyor olmasına rağmen gazetelere bakanlığından servis edilen tüm haberlerin gazetelerde yayına konulmasına karşın yaptığı bu açıklama konulara ne kadar vakıf olduğunun bir göstergesi olarak yorumlanmıştır. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum