Haluk Tan’dan ASKF ve Samsunspor’a ziyaret

Haluk Tan’dan ASKF ve Samsunspor’a ziyaret
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Samsunspor Kulübü’ne ziyarette bulundu.

İlk olarak ASKF’de Başkan Şener Aydın, Samsun Antrenörler Derneği Başkanı Hakkı Bayrak, Kulüp Başkanları ve antrenörler ile kahvaltı yapan Tan, daha sonra Samsunspor Kulübü’ne giderek Başkan Erkut Tutu ile görüştü. A Takımı’nın antrenmanını da takip eden Haluk Tan’ın Teknik Direktör Erhan Altın ve futbolcularla sıcak diyaloğu dikkat çekti.

 

ASKF’de konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Haluk Tan, Samsun’un bir spor şehri olduğuna dikkat çekerek, “Ben Samsunspor’da yöneticilik yaptım. Bu şehrin sporuna elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştım. Amatör Spor Kulüpleri’nin de bu şehre önemli katkı sağladığına inanıyorum. Eğer milletvekili olma fırsatı verilirse Samsun’daki tüm spor kulüpleri için çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

 

Tan, akşam saatlerinde Samsunspor Kulübü’ne giderek A Takımı’nın antrenmanını takip etti. Takım hakkında Başkan Erkut Tutu’dan bilgi alan Tan, Samsunspor’a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.