Haluk Tan: “TSO benim yuvam”

Haluk Tan: “TSO benim yuvam”
Bir dönem Samsun TSO’da yönetim kurulunda görev alan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, buraya yaptığı ziyarette...

“Burası benim yuvam. Kendimi evimi ziyaret etmiş gibi hissettim” dedi

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Aday Haluk Tan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır'a ziyaret gerçekleştirdi.

Bir dönem Samsun TSO’da, Salih Zeki Murzioğlu başkanlığındaki yönetimde görev alan Tan’ın, Murzioğlu ve Çakır’la olan sıcak diyaloğu dikkat çekti. Samsun TSO’nun kendisinin yuvası olduğunu söyleyen Haluk Tan, “Uzun bir aradan sonra tekrar burada bulunmaktan dolayı oldukça mutlu oldum. Sayın Salih Zeki Murzioğlu başkanım ve yönetim kurulunda görev yapanlar benim ağabeylerim, kardeşlerim, arkadaşlarım. Burada kendimi evimi ziyaret etmiş gibi hissettim. Ben çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev aldım. Samsun için varımı yoğumu ortaya koydum. Şimdi çalışmalarımızı şehrimizle birlikte ülkemiz için yapmaya geldi. Bizlere fırsat verildiği takdirde görevimizi en iyi şekilde yapmak için çalışacağız” diye konuştu.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu da Tan’ın adaylığından oldukça mutlu olduğunu belirterek, “Kendisi burada doğmuş, bu şehrin menfaatleri için çalışmış bir insan. Adaylığı çok önemli. Milletvekilliğine aday gösterildiği takdirde bu şehir adına güzel işlere imza atacağını düşünüyorum ve kendisine başarı diliyorum” dedi.

Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır ise, “Böylesine başarılı, her zaman Samsun için çalışmış bir arkadaşımıza çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.