Haluk Tan SAGİD ve ASKON’u ziyaret etti

Haluk Tan SAGİD ve ASKON’u ziyaret etti
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) ile Samsun Girişimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (SAGİD) Başkanı Musa Çakır’a ziyarette bulundu.

Tan, Samsun’un önemli bir ticaret merkezi olması gerektiğine vurgu yaparak, “İş sektörünün her alanında çalıştım. İşçi de oldum, işveren de. İçinden geldiğim için, iş dünyasının sorunlarını çok iyi biliyorum. Yatırımcı kendini güvende hissederse yatırım yapar. Bunu yapacak kurum da siyasettir. Ancak Samsun’da iletişim ve birlik olamama sorunu var. Bu sorunu aştığımız taktirde Samsun için daha iyi işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Bu birliktelik de temel sorunlarımızdan biri olan istihdama katkı sağlayacaktır. Dolayısıyla şehrimizde huzur ve mutluluk ortamı oluşacaktır” diye konuştu.

ASKON Dönem Başkanı Furkan Okudan ve SAGİD Başkanı Musa Çakır ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Tan’a başarı dileğinde bulundu.

 

--------------İKİNCİ HABER-----------------

Tan’dan birlik vurgusu

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, MÜSİAD’ın düzenlediği kahvaltı programına katıldı. Tan’ın yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayları Erkan Malkoç, Elif Bilgin Coşkun, Hasan Tahsin Şengül de kahvaltıda yer aldı.

MÜSİAD’ın geleneksel hale getirdiği Cuma kahvaltılarının onur konukları bu kez aday adayları oldu. Tan kahvaltıda yaptığı kısa konuşmada, kendisinin de MÜSİAD’da görev aldığını vurgulayarak, “2007’de de aday adayı olmuştum. Ancak nasip olmadı. Burada diğer aday adaylarımızla bir araya geldik. Bizler partimizin neferiyiz. Önemli olan partimizin kazanması, ülkemizin kazanmasıdır” diye konuştu.

MÜSİAD Başkanı Selim Sar ise, kahvaltıya katılım göstermeleri nedeniyle aday adaylarına ve dernek üyelerine teşekkür etti.

rak kaygısı taşıyan, gönlü iman yüreği sevgi dolu, gönül erleriyle seçim hazırlıklarını sürdürmektedir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.