HALUK TAN HEDEFLERİNİ ANLATTI

HALUK TAN HEDEFLERİNİ ANLATTI
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, Samsun Basın Camiasına verdiği yemekte, Şehir adına yapmak istediklerini, projelerini ve hedeflerini anlattı.

HALUK TAN HEDEFLERİNİ ANLATTI

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, Anemon Otel Bandırma Salonu'nda basına kahvaltı verdi. Samsun Basın Camiası ile bir araya geldiği yemekte açıklama yapan Tan, kendisinin öğretmenlikten istifa ederek iş camiasına girdiğini ve bu günlere kadar geldiğini belirtti.

HEDEFLERİMİZ iÇiN FEDAKARLIK
Özgeçmişi hakkında açıklama yapan Tan " Ben biyoloji öğretmeniydim, bir buçuk yıla yakın bu görevi yaptım. Daha sonrasında öğretmenlikten istifa ettim ve Yaşar Holding'de askari ücretli olarak işe başladım. Ailem ve çevrem bu durum karşısında şaştı kaldılar. Öğretmenlik görevininde ki aldığım maaş ile özel sektördeki aldığım maaş bir değildi. Ama insanın hedeflerini gerçekleştirmesi için fedakarlık yapması gerekir" diye konuştu.

SAMSUNSPOR'A SAHİP ÇIKACAĞIZ
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan "Yıllardır sporun içerisinde oldum. Samsunspor’da Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel Sekreterlik ve Basın Sözcülüğü yaptım. Samsun gibi hızla gelişen , bölgesinin lideri bir şehrin sporda da en önde olması, lider olması gerekir. Eğer bu görev bize nasip olursa başta Samsunspor olmak üzere tüm spor kulüplerine sahip çıkacağız" dedi.

DİNLEYECEĞİZ - HİZMET EDECEĞİZ
Haluk Tan "Hiç kimseyi ötelemeden, incitmeden herkese değer vermek sureti ile, her fikre sahip çıkarak ilimizde istişare kültürünü açığa çıkaracağız. Sürekli insanlarımızın içinde olarak hizmet memnuniyetini ve halkımızın beklentilerini anlayacak ve hizmetlerimizi ona göre şekillendireceğiz" şeklinde konuştu.


GALİP ÖZTÜRK'E TEŞEKKÜR
Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ile bir hikayesinide anlatan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan " bir Belediye Başkanı Samsun'a okul yapılacağı zaman benden bir rica da bulundu. 'Senin Galip Öztürk ile aran iyi, Samsun'a okul yapacağız, kendisinden de destek almak isteriz' dedi ve benim aracı olmamı istedi. Ben İstanbul'a hiç gitmedim ama Samsun'da görüşmüşlüğümüz olmuştu Galip Öztürk ile, ben de buradan İstanbul'a gittim. Galip Bey'i aradım. O'da bana gel tabiki dedi ve kendi evinde görüştük. Okul yaptıracağız bize destek olurmusunuz dediğimde ' tabiki' dedi. Fakat yurt genelinde hangi Holding'e hangi firmaya gitseniz, sizi başka yerlere yönlendirirler. Fakat sağolsun Galip Bey hemen ilgilendi ve gereken desteği verdi" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.