Haluk Tan: ‘Halkımız ne derse o…’

Haluk Tan:  ‘Halkımız ne derse o…’
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan; ‘’ Samsun şehrimizin sınırları kapsamında olan tüm ilçelerimizin sorunlarına vakıfız.

Bu minvalde planlanan, yapımı devam eden tüm çalışmalarımız en hızlı şekilde devam edecek, şehir halkının arzu ettiği Samsun’u en hızlı şekilde hedefe taşıyacağız’’ dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, aday adaylığı açıklamasının ardından Samsun’daki sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelen Tan,  Ayvacık ve Havza İlçe Teşkilatları’nı ziyaret etti.  Ayvacık ve Havza Belediye Başkanları ile de makamlarında bir araya geldi. Tan, ilçe esnafını da ziyarette bulundu.

“STK’LERİ DESTEKLEMELİYİZ”                                                     

Tan, “Bu halkı temsil etmek, bu insanların vekili olmak için yola çıktım. Asıl söz sahibi olan halktır. Bu bilinçle her zaman halkımızın sesi olacağım. Toplumumuzun değerlerine, kültürüne sahip çıkacağım ve koruyacağım” dedi.

Samsun’da çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görev alan, bu görevlerinde başarılı çalışmalara imza atan, İlim Yayma Vakfı, Balkan Türkleri Mübadele Derneği, Devgeriş Köyü Derneği gibi pek çok sivil toplum örgütünde üyeliklerinde bulunan Tan, toplum örgütü üyeliğinde bulunan Tan, “Yaşamımda büyük tecrübeler edindiğim bu güzide kuruluşların yönetim kurullarında yer aldım. Sivil toplum gücünü biliyorum. Sivil toplum örgütlerini desteklemeyiz. STK’leri şimdi gönül rahatlığıyla ziyaretlerde bulunuyor, onlarla sohbet ediyor ve sorunlarını dinliyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hiç kimseyi ötelemeden, incitmeden herkese değer vermek sureti ile her fikre sahip çıkarak ilimizde istişare kültürünü açığa çıkaracağız. İnsanlarımızın içinde olarak hizmet memnuniyetini ve halkımızın beklentilerini anlayacak ve hizmetimizi ona göre şekillendireceğiz” ifadelerini dile getirdi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum