HALUK TAN GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

HALUK TAN GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
Avrasya A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, İş adamı 25. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Aday adayı Haluk Tan, Gazetemizi ziyaret ederek ...

Gazetemizin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'a aday adaylığı konusunda görüşlerini aktardı.

SAMSUNSPOR BİR MARKADIR
Samsunspor'da Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel Sekreterlik ve Basın Sözcülüğü de yapmış olan Haluk Tan, "Samsun gibi hızla gelişen, bölgesinin lideri bir ilin sporda da en önde olması, lider olması gerekir. Samsunspor sahipsiz değildir, başta Samsunspor olmak üzere tüm spor kulüplerine sahip çıkacağız"dedi.

YATIRIMI SİYASET TEŞVİK EDER
İş sektörünün her alanında çalıştığını söyleyen Tan, "işçi de oldum, işveren de. Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. İş dünyasının sorunlarını biliyorum. Yatırımcı ancak teşvik edilir ve kendini güvende hissederse yatırım yapar. Yatırımı teşvik edecek en önemli kurum siyasettir. Yatırımcının önünü açacağız"diye konuştu.

ASIL SÖZ SAHİBİ HALKTIR
Bu halkı temsil etmek, bu insanların vekili olmak için yola çıktım diyen Tan,"Asıl söz sahibi halktır. Halkımızın sesi olacağım. 2015 Haziran seçimleri hepimiz için, Samsunumuz için, ülkemiz için hayırlı olsun. Bu seçim sadece ülkemizi değil, bütün mazlum coğrafyaları ilgilendiriyor. Güçlü Türkiye'yi omuz omuza inşa edelim" diyerek halkın desteğini istedi.

Haluk Tan'ı tanıyalım:
1971 yılında Samsun'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Biyoloji Bölümünden mezun oldu. 1995 yılında Biyoloji Öğretmenliği görevine başladı. 1996-2001 yılları arasında Yaşar Holding'de Bölge Yöneticisi olarak görev yaptı. 2001 yılında kendi işletmesini kurdu. Metro Organizasyon, AVGYO, Mepet, Samsun Gıda firmalarında Yönetim Kurulu Üyeliği, Samsunspor Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel Sekreterlik ve Basın Sözcülüğü görevlerinde bulundu. MÜSİAD, İlim Yayma ve Eğitim Vakfı, Balkan Türkleri Derneği, Samsun Mübadele Derneği ve Devgeriş Köyü Derneği gibi bir çok sivil toplum örgütünde üyelik ve yönetim kurulu üyeliği yaptı. Halen Avrasya A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.