Haluk Tan: “Birliğiniz şehrimize de örnek olmalı”

Haluk Tan: “Birliğiniz şehrimize de örnek olmalı”
Yabancılar Pazarı Derneği’ne ziyarette bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, “Burada birlik bütünlük içinde çalışıyorsunuz. Sizlerin birliği, bütünlüğü bu şehre de örnek olmalı” dedi

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, Yabancılar Pazarı Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Ali Akyüz tarafından karşılanan Tan’ın ziyaretinde geçmiş dönem Başkanı Olcay İnaç, dernek üyeleri ve pazar esnafı da hazır bulundu.

Yabancılar Pazarı’nın, Samsun’un en köklü ve önemli ticaret alanlarından biri olduğunun altını çizen Tan, “Ben de bu şehirde ticaret yaptım. İşçi de oldum işveren de. Ticarette güleryüzlü hizmet çok önemli. Bunun da buradaki birçok esnafta var olduğunu biliyorum. Ben, sizlerin birlik bütünlüğünün bugüne kadar gelmenizdeki en önemli etkenlerden biri olduğunu düşünüyorum. Birlik olunduğunda neler yapılabileceğini herkese gösteriyorsunuz. Sizlerin birliği, bütünlüğü bu şehre de örnek olmalı. Bizler milletvekilliği makamına erişebildiğimiz takdirde sizlerle birlik içerisinde olacağız” dedi.

Yabancılar Pazarı Derneği Başkanı Ali Akyüz ise, Tan’ın aday adaylığından duydukları memnuniyeti dile getirerek, milletvekilliği yolunda Tan’a başarı dileklerini iletti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.