HALKOYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ YAPILDI

HALKOYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ YAPILDI
Okulsporları 2014-2015 Faaliyetleri arasında yeralan Halkoyunları İl Birinciliği Canik Atatürk Spor Salonu' nda yapıldı.

Salondaki izleyicileri coşturan, son derece keyifli gösteiler;Geleneksel Dalda (düzenlemesiz) Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde ve Geleneksel Dalda (düzenlemeli) Minikler ve Gençler kategorilerinde yapıldı.

ÖDÜLLER DAĞITILDI
Geleneksel Dalda (düzenlemesiz) Yıldızlar kategorisinde İlkadım Halk Eğitim Akşam Sanat Okulu 86.66 puanla birinci olurken, 23 Nisan Ortaokulu 84.33 puanla ikinciliği elde etti. Aynı dalda Gençler kategorisinde Sema Cengiz Büberci Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi 87.66 puanla birinci, İlkadım 19 Mayıs Lisesi 87.33 puanla ikinci, İlkadım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 87.00 puanla üçüncü, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 85.33 puanla dördüncü oldular. Dereceye giren ekiplere madalya ve kupalarını Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Tülin Genç, Tah.İşlt.Rekl. Ve Araçlar Şube Müdürü Adnan Albayrak, Okulsporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar, Canik İlçe Spor Müdürü Osman Abanoz verdiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.