‘Halkın ne istediğini çok iyi biliyoruz..’

‘Halkın ne istediğini çok iyi biliyoruz..’
Halk Günü uygulamasıyla vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Belediyeciliğin esası halka hizmettir.

Halka hizmet edebilmek için halkın ne istediğini de bilmek gerekiyor. Sürekli bir arada oluyor, bu sayede halkımızın ne istediğini çok iyi biliyoruz” dedi.


Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, her hafta Çarşamba günü gerçekleştirdiği Halk Günü ile vatandaşların sorunlarını dinliyor. Kendisine yöneltilen talepleri not alan ve anında ilgili birimlerine 'çözüm' talimatıyla aktaran Başkan Taşçı, başarılı belediyecilik anlayışının önemli bir parçası olarak halk günü uygulaması olarak gördüğünü söyledi.

Vatandaşlarla sürekli iç içe olduklarını ancak buna rağmen ulaşma sorunu yaşayan vatandaşlar için de Halk Günü uygulamasını sürdürdüklerini belirten Başkan Taşçı, “Belediyeciliğin esası halka hizmettir. Halka hizmet edebilmek için halkın ne istediğini de bilmek gerekiyor. Bu anlamda sürekli alandayım ve halkımızın ne istediğini çok iyi biliyoruz. Proje ve çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Gerek belediye çalışmalarını gerekse halkımızın talep ve önerilerini yakından takip ediyoruz. Halk Günü uygulaması ile de normal şartlarda bizimle buluşamayan vatandaşlarımızı dinleme imkanı buluyoruz. İletilen sorunların kısa sürede çözümü için adım atıyoruz. Aynı zamanda gelen öneriler ile çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.