“HALKIN İRADESİNE SAYGI DUYMAK ZORUNDAYIZ”

“HALKIN İRADESİNE SAYGI DUYMAK ZORUNDAYIZ”
Salıpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Gürsoy, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden aday olmayacak muhtarlar için bir veda programı düzenledi.

Programa Salıpazarı Kaymakamı Ali Osman Bulat, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay,İlçe Emniyet Amiri İbrahim Özden, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Osma, Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy , Mahalle Muhtarları ve adayları katıldı. Programda konuşan Salıpazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Halil Akgül “Görevler bazen  seçimle bazen de arkadaşlar kendi istekleri ile bir sonraki dönme aday olmayarak bırakılır.”dedi.

“DEMOKRATİK BİR YARIŞ OLSUN”
Bu zamana kadar Salıpazarı  ilçemizde görev yapan tüm muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu dönem aday olacak kardeşlerimize de başarılar diliyorum. Temennimiz şu ki, mahallelerimizde muhtarlık seçimlerinin huzur ve demokratik bir ortamda geçmesidir. Kimse kimseyi kırmasın. Gönül hoşluğu içinde hep beraber bir birimizi kucaklayarak bir seçim yapalım. Sonuçta demokrasinin gereği bir arkadaşımız muhtar olacak. Bizlere düşen seçilen arkadaşlarımızı tebrik etmektir.

dsc_0111-001.jpg

“HALKIN İRADESİNE SAYGI DUYMAK ZORUNDAYIZ”
Önümüzde bir seçim var. Bu seçimin tüm adaylara,ilçemize ve mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerde halkımızın teveccühüne ve iradesine her zaman saygı duymak zorundayız. Çalıştığımız dönemlerde mutlaka bizimde eksikliklerimiz olmuştur, muhtarlarımızın taleplerinin tamamını yapamamış olabiliriz. Ama sizlerde farkındasınız ve biliyorsunuz ki bazı şeyler imkanlar dahilide ancak mümkün olabilmektedir. İstekler ve talepler hiç bitmez. Çünkü ilçemizin,ilimizin ve ülkemizin hayat standartları çok yükseldi. İlçemizde beton yollar, asfalt yollar son dönemde ivme kazandı. Tabi ki halkımız hizmetlerin en iyisine layık. Bizde elimizden geldiği kadar halkımıza hizmet etmeye gayret ediyoruz.

dsc_0146.jpg

“SON KEZ YETKİ İSTİYORUZ”
İnşallah bu yeni dönemde seçilecek arkadaşlarla beraber halkımızda bize son kez yetki verirse Salıpazarı için, hizmetlerin ve yatırımların devamı için, önümüzdeki 5 yıl hayata geçirmeyi planladığımız projelerimiz için var gücümüzle çalışıp alnımızın akıyla bu görevimizi tamamlamak istiyoruz.

dsc_0196.jpgdsc_0196.jpg

“TARİHE GÖMECEĞİZ”
Yeni dönemde daha verimli ve daha sistematik bir çalışma takvimi içersinde alt belediye,üst belediye ayrımı olmaksızın tüm mahalle ara yollarımız ile ilçemizin ulaşım sorununu kalıcı çözümler üreterek tarihe gömmek istiyoruz. Biz bu güne kadar muhtarlarımızı hep önemsedik. Muhtarlarımızı bir kardeş gibi bazen bir abi  bazen de bir arkadaş gibi gördük. Hiçbir muhtarımıza tepeden bakmadık. Hiç kimseye ayrımcılık  yapmadık. Çünkü muhtarlarımız bizim mahalledeki elimiz, ayağımız, kolumuz, gözümüz her şeyimiz. Orda bir sorun olduğunda gecenin bir yarısında arayacağız ilk kişi siz muhtarlarımızsınız. Bugün bu programı düzenleyen Muhtarlar Dernek Başkanıma tekrar teşekkür ediyorum. Muhtar adayı olmayarak bu görevi bırakan muhtar arkadaşlarıma bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.