"Halkımızla iç içeyiz"

"Halkımızla iç içeyiz"
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Canik İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

AK Parti Canik İlçe Teşkilatı tarafından Canik Kültür Merkezi'nde İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.
Düzenlenen Toplantıya AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, muhtarlar ve teşkilat üyeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, ilçe teşkilatının yaptığı çalışmalar hakkında  bilgi verdi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise belediye çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Selamlama konuşması yaparak gündeme dair açıklamalar yapan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan da yaşanan süreçle ilgili bir konuşma gerçekleştirdi. 

Parti içinde yapılan toplantıların önemine değinerek birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, "Konuşmama başlamadan önce 7 Haziran seçimlerinde emeği geçen her bir teşkilat üyelerimize ayrı ayrı bir kez daha teşekkür ediyorum. AK Parti yüzde 41 oy oranı ve 258 milletvekili ile 7 Haziran seçimlerinden de yine birinci parti olarak sandıktan çıkmıştır. AK Parti, bu anlamda yine Türkiye'nin çimentosu ve omurgasıdır. 7 Haziran seçimleri sonrasında yeni bir döneme geçildi. Şu an da parti heyetlerimiz tarafından koalisyon görüşmelerimiz devam etmektedir. Ülkemize ve milletimize olan sorumluluğumuzu bilerek hükümet kurma çalışmalarımız  bu yönde sürmektedir. Milletin partisi, milletin içinden çıkmış kadroların kurduğu AK Parti olduğu sürece Türkiye'nin hükümetsiz kalması, istikrarsızlık ya da belirsizlik ortamında olması söz konusu olmayacaktır. 
AK Parti olarak bizler sahadayız, halkımız ile iç içeyiz. Seçim den seçime değil her zaman halkımızın yanında mutluluğu ile mutlu olan üzüntüsü ile üzülen kadrolarız. Ülke gündemindeki konuları, yaşanan süreçleri gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızla paylaşıyoruz, anlatıyoruz. Bu anlamda ülkemizin ve milletimizin huzuru, refahı ve geleceği için yapılacak olan her türlü çalışma emin adımlarla atılacaktır." dedi.

Toplantı sonunda teşkilat çalışmalarının anlatıldığı slayt gösterisi katılanlara izletildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.