Halkımızla, hep birlikte başarıya ulaşacağız

Halkımızla, hep birlikte başarıya ulaşacağız
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile Belediye Başkanlık makamında değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıda konuşan Kul “Belediyemize kurumsal bir kimlik kazandıracağız. Başarı bir ekip işi. Halkımızla, hep birlikte başarıya ulaşacağız.” Dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul belediye birim müdürleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gerçekleşen müdürler toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katılarak, Belediye Başkanı Şenol Kul’a devam eden, tamamlanmış hizmetler ve birim faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

DÜZENLİ OLARAK BİR ARAYA GELİYORUZ

Belediye birim müdürlerini tek tek dinleyerek tamamlanmış ve yapılması gereken çalışmalar hakkında talimat veren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul; "Terme’miz ve insanımız için yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek amacı ile Belediye birim müdürlerimizle düzenli olarak bir araya geliyoruz. Hizmetler hakkında bilgi alarak yapılan işlerimizi kontrol ediyoruz. Daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için çalışıyor ve çalışmaya da devam ediyoruz" dedi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Yapılan istişare toplantıları neticesine göre hizmet planlaması yaptıklarına vurgu yapan Başkan Kul "Bu şekilde proaktif çözümlerle, hizmet odaklı ve insan odaklı olarak, Terme’ye en güzel hizmetleri yapacağız. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' prensibiyle halkımızın daha müreffeh ve daha huzurlu bir Terme'de yaşamalarını sağlayacağız. Başarı bir ekip işi. Birlikte başaracağız.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.