“Halkımızın refahı için yola çıktık”

“Halkımızın refahı için yola çıktık”
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, halkın içinden gelen bir aday adayı olduğunu ifade ederek, “Halkın refahı için yola çıktık” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Haluk Tan, pazar günü gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tan halkın içinde olan, halkla birlikte yürüyen ve sorunlarının çözümü noktasında her türlü fedakarlığı yapmaya hazır bir şekilde çalışacaklarını ifade etti.

Temayül yoklamasının kendileri açısından oldukça olumlu geçtiğini söyleyen Tan, “Temayül öncesi tüm ilçelerimize giderek partili dostlarımızla bir araya geldik. Temayülde de tekrar buluştuk. Bu tür toplantılar partimizin genel çalışma sistemini oluşturuyor. Ancak birlik beraberliğimizi pekiştirmek açısından da oldukça önemlidir. Buradan çıkacak sonuç değerlendirilecek ve partimiz bizi uygun gördüğü, bize görev verdiği takdirde hedeflerimize ulaşabilmek adına taşın altına elimizi koyacağız. Ülkemizi ve partimizi daha yüksek noktalara taşıyabilmek adına ara vermeden çalışacağız” diye konuştu.

Halkın içinden gelen birisi olarak, halka gitmek konusunda hiçbir sorun yaşamayacaklarını ifade eden Tan, “Milletvekilliği onurunu yaşadığımız takdirde milletimizi layıkıyla temsil etmek için çalışacağız. Ben halkı temsil etmek, Samsunlunun vekili olmak, halkın refahı için yola çıktım. Bu şehrin hem ticaret hayatına hem de sporuna geçmişte yaptığımız katkılar ortada. Samsunumuzun siyasi ve ticari hayatına, sporuna her türlü katkıyı sağlayarak bu şehrin kalkınmasını sağlayacağız.

 

 Samsunspor resimaltı:

Bir dönem Samsunspor yönetiminde de görev alan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, Samsunspor’un şehrin en önemli markası olduğunu belirterek, “Samsunsporumuza ve amatör spor kulüplerine başarı için her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

 

Havza resimaltı:

Vatandaşları ziyaretleri sırasında yoğun ilgiyle karşılaşan Tan, ““Milletvekilliği onurunu yaşadığımız takdirde milletimizi layıkıyla temsil etmek için çalışacağız” dedi.

 

Ladik resimaltı:

Teşkilatlarda partililerle buluşan Tan’a yoğun ilgi dikkatlerden kaçmadı. Haluk Tan, “Partimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.