HALKIMIZIN ACILI GÜNÜNDE DE YANINDAYIZ

HALKIMIZIN ACILI GÜNÜNDE DE YANINDAYIZ
Sosyal belediyecilik ilkemiz doğrultusunda insan odaklı hizmetlerin her zaman önceliğinin olduğu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Cenaze hizmetleri ile vatandaşlarımıza zor ve acılı günlerinde destek oluyoruz’’ dedi.

İlçe halkının en zor günlerinde yanlarında olan İlkadım Belediyesi Cenaze Hizmetleri personeli ile düzenlenen programda Muhtarlık İşleri Müdürü Şerif Bahar; yürütülen çalışmalar, hizmetler ve çalışan personel hakkında   Başkan Demirtaş’a  bilgiler verdi.

lkadim-cnz-01.jpeg

‘’Belediyemizin hizmetlerine halkımıza sunuyoruz’’
Bahar;’’ İnsanın fıtratı (yaratılışı) gereği hayatın bir gerçeği olan ölüm (vefat) olaylarında bundan sonra da hüzünlerini hüznümüz, acılarını acımız bilerek ve bu bilinçle hareket ederek vatandaşlarımızın en acı gününde onlara eksiksiz, olarak hizmet etmek acılarını paylaşmak ve destek sağlamak için taziye çadırı  otobüs ve çay-pide ikramı gibi hizmetleri halkımıza sunuyoruz’’ dedi.

lkadim-cnz-03.jpeg

‘’Acılı insanlarımıza teselli olun’’
İnsanların hayatında unutamayacağı anlar vardır. Bunların en başında şüphesiz sevdiklerinin kaybedilmesi geldiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,'' İnsanımızın en acı gününde yanında olmak onlarla olan gönül bağımızın bir gereğidir. Sizler vatandaşımızın en acılı gününde ilk yanında bulunup acılarına ortak olan arkadaşlarımızsınız. Acılar paylaşınca azalır, sevinçler paylaşınca artar mantığı çerçevesinde vatandaşlarımızın acılarını hafifletmek için ne gerekiyorsa yapıyorsunuz. Bu anlayıştan en acılı günlerinde insanımıza yalnız olmadıklarını hissettirmememiz gerekiyor. Bu konuda biraz daha hassas olun. Acılı insanlarımıza teselli olun’’ dedi.
lkadim-cnz-05.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum